kate (Foto: Andrew Toth, © AAT CL**NY**)
kate (Foto: Andrew Toth, © AAT CL**NY**)

Kate Upton mistet syn og hørsel etter bikini-shoot

Supermodellens kropp reagerte sterkt på påkjenningene.

For andre gang på rad, pryder Kate Upton forsiden av Sports Illustrateds årlige badetøyutgave.

Bildene er tatt i Antarktis.

Det ble sterk kost for Florida-frøkenen, som hevder overfor «Today Show» at hun risikerte helsa på den seks dager lange turen.

Det er nemlig ikke bare-bare å kaste klærne på et kontinent som på vinterstid har en gjennomsnittstemperatur på -50 og -60 °C...

Les også:Toppløsvideo av Kate Upton går sin seiersgang på nett

Kroppen slo seg av

– Jeg ble svært overrasket da jeg fikk høre hvor fotoopptaket skulle være. Det var iskaldt. Jeg er fra Florida, så det var ikke bra for meg. Da jeg kom tilbake, mistet jeg hørselen og synet. Kroppen min slo seg av. Jeg hadde jobbet så hardt for å holde meg varm. Jeg tenkte varme tanker, sier hun.

kateupton (Foto: Ilya S. Savenok, © is/bs)
kateupton (Foto: Ilya S. Savenok, © is/bs)

På spørsmål om hvordan det var å sprade rundt i Antarktis iført bikini, svarer hun:

– Jeg holdt ut i ett minutt, og så kom alle løpende og kastet tepper oppå meg og laget en liten teppehule. Jeg ga jernet. Vi dro dit og var usikre på om vi i det hele tatt ville få til et fotoopptak, og så kom vi tilbake med en forside.

Gjorde det for pingvinene

Upton satte sin lit til pingvinene.

– Pingvinene holdt meg i gang. De er så søte, og hver gang jeg bare: «Jeg klarer ikke mer!», så tittet jeg på dem, og bare: «OK, jeg gjør det for dem».

Les også: Sports Illustrated krympet Kate Uptons pupper

Ingen klaging

Sports Illustrated er svært imponert over Kates innsats. Redaktør M.J Day var selv med på turen, og sier dette til «Today Show»:

– Vi burde oppkalle en passasje der nede etter henne. Hun karret seg gjennom seks dager i en bikini, mens vi andre hadde på oss jakker fra topp til tå. Ingen kan anklage henne for å være en sytete modell. Aldri.