Olga Zaitseva (i midten)  trives godt i Nove Mesto, og på 15 kilometeren i ettermiddag kan hun bli en har nøtt å kneppe for Tora Berger  (Foto: Petr David Josek/Ap)
Olga Zaitseva (i midten) trives godt i Nove Mesto, og på 15 kilometeren i ettermiddag kan hun bli en har nøtt å kneppe for Tora Berger (Foto: Petr David Josek/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Skiskyting og CL på onsdagens oddskupong

Vi stoler på Olga og Cristiano

(Det ble en fin treff til 4,41 i går, og hittil i februar ligger tilbakebetalingen på 149 %. I dag er det skiskyting og de to kampene i CL som er oddsprogrammets høydepunkter)

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Darya Domracheva - Olga Zaitseva D: 1,75 Z: 1,75

Real Madrid - Manchester United H: 1,63 U: 3,60 B: 4,55

Totalodds: 2,85

Innleveringsfrist: 17:10

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Darya Domracheva - Olga Zaitseva D: 1,75 Z: 1,75

Skiskyting. VM i Nove Mesto. Domracheva startet VM med en god stafettetappe for et svakt hviterussisk lag. Sprinten fikk hun ødelagt av fem bom, og da nådde hun heller ikke opp i jaktstarten, hvor hun bommet på fire av 20 skudd. Farten i sporet er stadig i toppklasse, men i VM har hun bare truffet på 72 % av skuddene, og da blir det vrient å hevde seg. Færre enn fire bom kan ikke forventes under vriene forhold her. Zaitseva gikk en god stafettetappe under første øvelse. Hun ble nr. 4 på sprinten. På jakstarten lå hun an til bronse da hun ble felt av an frekk Flatland en kilometer før mål. Zaitseva har truffet på 88 % av skuddene i skuddene i VM . I sporet vil hun nok tape rundt minuttet, men det tar hun sannsynligvis igjen med raskere skyting og flere treff enn Domracheva. 1,75 på russisk duellseier havner på kupongen.

Real Madrid - Manchester United H: 1,63 U: 3,60 B: 4,55

Åttedelsfinale. Real Madrid kan som best håpe på andreplass hjemme i Spania. I serien har de 9-2-0 på eget gress etter 4-1-seier over Sevilla lørdag. Vertene gikk videre fra gruppespillet etter 3-2-1 i kamper mot Dortmund, Ajax og Manchester City. Bare Casillas (k) savnes av spillerne som kunne ha vært aktuelle fra start. Manchester United har opparbeidet seg 12 poengs ledelse i England. Everton ble slått 2-0 hjemme søndag. At kampen måtte spilles søndag irritererte manager Sir Alex Ferguson, med rette, for det er stor forskjell på om det er to eller tre dagers opphold mellom kampene. United oppnådde 4-0-2 i gruppespillet i kampene mot Galatasaray, Cluj og Braga. Scholes (mb) er ikke med her. For øvrig ser det bra ut med laget, men Evans (f), Jones (f) og Young (mb/a) er ikke helt 100 %. Real Madrid er svært sterke hjemme på Santaigo Bernabeu og må få tipset. Selv til markedets klart laveste B-odds har United fått 35 % av langoddskryssene onsdag formiddag. 1,63 for H er blant det beste som er å oppdrive, og den oddsen kjøpes.

Få gratis kortleser her