Sterk snuoperasjon av Capitals

Washington Capitals var ille ute borte mot Florida Panthers, men sikret til slutt 6-5-seier etter forlengning i NHL tirsdag.

Ovechkin
Ovechkin

Hjemmelaget Panthers ledet 5-3 et stykke ut i siste periode før Capitals startet snuoperasjonen. Eric Fehr reduserte for gjestene, og tre minutter før full tid satte Alex Ovetsjkin inn utligningen.

– For å være ærlig, var jeg ikke forberedt. Jeg bare skjøt, sa Ovetsjkin til nhl.com.

Et halvt minutt ut i «sudden death» satte Troy Brouwer inn seiersmålet for Capitals. Svenske Nicklas Bäckström hadde assist på de to siste scoringene til Capitals.

– Han gjorde en fin pasning. Den gikk inn på andre forsøket, men det spiller ingen rolle. Den gikk inn, sa Brouwer om scoringen sin.

Chicago Blackhawks har vært ligaens beste lag så langt i sesongen med 23 poeng på 13 kamper, men tirsdag ble det 2-3-tap etter straffer mot Anaheim Ducks. Det var Anaheims sjette seier på sju kamper. (©NTB)