Mourinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Mourinho (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Mourinho tror ikke han vil ta over for Ferguson

– Vi kommer til å gi oss samtidig. Han som 90-åring og jeg som 70-åring.

Mange spekulerer i om José Mourinho kommer til å forlate Real Madrid etter sesongen. Portugiseren er blant annet linket til flere klubber i England.

I forkant av onsdagens mesterligamøte mot Manchester United på Santiago Bernabeu innrømmer den tidligere Chelsea-sjefen at han ønsker seg tilbake til balløya.

– Jeg elsker alt med England. Det vil være det neste steget i karrieren min, sier han ifølge Sky Sports.

Les også:Mourinho: – Jeg er stolt over å kjenne Ferguson

– Vi kommer til å gi oss samtidig
Mourinho har blitt linket til klubber som Manchester City, Chelsea og som arvtaker etter Ferguson på Old Trafford. Men på spørsmål om han selv tror han kommer til å bli den nye sjefen på «drømmenes teater» avslører han at han ikke tor det vil skje.

– Nei, jeg tror vi kommer til avslutte karrièrene våre samtidig. Han som 90-åring og jeg som 70-åring, sier han.

Real Madrid har hatt en svak sesong og ligger hele 16 poeng bak erkerival Barcelona i den hjemlige serien. Nå sikter portugiseren seg inn på å ta Real Madrid helt til topps i verdens gjeveste klubbturnering.

– Jeg synes vi skal oppsummere sesongen når den er slutt. I denne turneringen er det store klubber som aldri har vunnet. Real Madrid har vunnet ni ganger og jeg har vunnet to. Real Madrid vil ha sin tiende, og jeg vil ha min tredje, sier han.

Mourinho (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Mourinho (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Har blit kalt verre ting
Den spanske avisen Marca gikk tirsdag ut og kalte Wayne Rooney for en hooligan. Men den hardt pressete manageren ser ikke ut til å synes nevneverdig synd på United-spissen for å få tyn av avisen.

– Jeg har ikke lest det. Jeg vet ikke hva sammenheng det er skrevet i. Men jeg kan si at jeg blir kalt for verre ting. Uke etter uke, legger han til.