PardewPreMatch (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
PardewPreMatch (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Pardew vil hente to nye franskmenn

Og Liverpool vurderer 18 år gammel dansk keeper. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ: Neymar «avkledd» mot England: – Kanskje vil det vise seg at han er kjempeoppskrytt

Premier League:

Liverpool skal ifølge Metro være klar til å by rundt åtte millioner kroner for Viborgs 18 år gamle keeper Kevin Ray Mendoza Hansen. Spilleren skal først prøvespille i to uker for Merseyside-klubben.

James McFadden kan være på vei til å resignere for Sunderland som han forlot forrige måned. Skotten var på vei til Nottingham Forest, men overgangen har nå falt gjennom.

Samtidig skal Arsene Wenger ifølge Goal.com hatt speidere til stede på Celtic Park for å se på Victor Wanyama da Celtic tapte 3-0 for Juventus tirsdag kveld.

 Victor Wanyama (Foto: GRAHAM STUART/Afp)
Victor Wanyama (Foto: GRAHAM STUART/Afp)

Tottenham forsøkte å hente den brasilianske spissen Leandro Damiao i januar uten å lykkes. Nå har også Napoli sett seg ut 23-åringen. Den italienske klubben håper å hente han som erstatter for Edinson Cavani.

Newcastle har hentet flere franskmenn den siste tiden, og flere skal det tydeligvis bli. Ifølge Metro har Alan Pardew nå sett seg ut Saint-Etiennes Pierre-Emerick Aubameyang og Valenciennes-forsvarer Nicolas Isimat-Mirin. Førstnevnte er født i Frankrike men spiller landslagsfotball for Gabon.

Sampdorias 19 år gamle spiss Mauro Icardi har lenge vært aktuell for en overgang til Manchester City, men ønsker nå heller å slutte seg til den italienske storklubben Inter.

Samtidig prøver Fiorentina å hente Southamptons 22 år gamle spiss Gaston Ramirez.

Ramirez (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Ramirez (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Øvrig:

Sir Alex Ferguson sier i forkant av kveldens stormøte med Real Madrid at han ikke innså hvor god Cristiano Ronaldo kom til å bli da han slapp han til den spanske storklubben i 2009.

Lukas Podolski skal ha brukt den siste fridagen sin i Arsenal til å ta taxi rundt i London for å besøke byens største turistattraksjoner. Tyskeren skal ha tatt bilde av seg selv på hvert sted for så å dele det med sine følgere på Twitter.

Theo Walcott og Lukas Podolski (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
Theo Walcott og Lukas Podolski (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)