perry
perry
Per Joar Hansen
Per Joar Hansen"Perry"(bilde) ble presentert som ny RBK trener etter Jan Jönsson på en pressekonferanse fredag ettermiddag på Lerkendal i Trondheim. (Foto: Alley, Ned/NTB scanpix)

Rosenborg gikk målløse av banen for fjerde kamp på rad

– Det er ikke bra i det hele tatt, sier Mini.

Rosenborg-Ranheim 0-1

Rosenborg fikk én gladnyhet tirsdag, da Mikkel Diskerud endelig skrev under på en ny Rosenborg-kontrakt.

I treningskampen mot Ranheim senere på kvelden gikk det ikke fult så bra.

Forrige sesong lot Rosenborg Gjermund Åsen gå til Ranheim, og det var han som scoret kampens eneste mål da lillebror vant 1-0.

Se Ranheims mål og Perry-intervju over!

– Ikke bra i det hele tatt
Mike Jensen fikk sin første kamp for trønderne, mens en annen dansk nyervervelse, angriperen Nicki Bille Nielsen, måtte stå over grunnet sykdom.

Og for fjerde gang på fire forsøk så langt denne sesongen så gikk trønderne målløse av banen.

– Jeg ser ikke på det som noe problem så lenge vi skaper sjanser. I dag skapte vi sju-åtte målsjanser, og da bør det statistisk sett trille inn noen mål. Men det kommer helt sikkert, sier Perry til TV 2.

På La Manga ble det 0-2-tap for CSKA Moskva, 0-1-tap for Sjakhtar Donetsk og 0-0 mot Olimpia Ljubljana (kampen gikk til straffekonk, som Rosenborg vant 8-7), før Ranheim ble for sterke tirsdag.

– Ikke å score mål på fire kamper er ikke bra i det hele tatt. Man kan si at det er tidlig og at man har god tid så mye man vil, men det er bare en måned til seriestart, sier Mini til tv2.no.

Han så kun den første omgangen mot Ranheim på Lerkendal kunstgress, og lot seg ikke imponere.

– De hadde noen sjanse, men ingen kjempesjanser av den typen det skal scores på. I stedet blir det skudd som blåses ti og tjue meter utenfor. Perry har en jobb å gjøre i forhold til samtidige bevegelser foran mål. Nå skapes ting gjennom enkeltmannsprestasjoner, sier han.

Ikke Tippeliga-favoritt
I Trondheim ønsker man å stoppe Moldes rekke. Rivalen står med to seriemesterskap på rad, men Mini er ikke optimist per dags dato.

– Skulle jeg tippet tabellen nå, så ville jeg satt andre lag foran Rosenborg, medgir han.

Likevel er han klar på at Rosenborgs mange storkjøp gjør at Per Joar Hansens menn er nødt til å levere.

– Siden i sommer har Reginiussen, Gamboa, Mix, Tarik og tre dansker blitt hentet inn. Det er blitt kjøpt sju mann av en ellever, og Rosenborg er nødt til å levere resultater, sier Mini.