kaspars gorkss (Foto: David Davies)
kaspars gorkss (Foto: David Davies)

Wolves henter opprykkskonge for å hindre nedrykk

Har sikret seg leiesoldat fra Premier League-klubb.

Wolverhampton-nedturen har ikke tatt slutt siden Ståle Solbakken fikk sparken, og klubben ligger nå på 21. plass i Championship. Bare målforskjell hindrer klubben i å synke under nedrykksstreken.

Nå tar klubben grep for å mure igjen defensivt og forhindre at det skal bli nedrykk for andre år på rad.

Mannen som skal løse forsvarsproblemene er den 31 år gamle latvieren Kaspars Gorkss, som skal spille for klubben de neste 93 dagene.

Les også: Wolves-kapteinen med stikk til Ståle Solbakken

Rykket opp to sesonger på rad
Gorkss ankommer fra Premier League-klubben Reading, og har vært med på å rykke opp fra Championship i begge de to foregående sesongene. Med QPR for to sesonger siden og med Reading i fjor.

Noe opprykk med Wolves blir det nok ikke, men kanskje er det stopperklippens erfaring som hindrer at klubben tar turen til League One.

– Jeg er henrykt over å ha hentet inn Kaspars, sier manager Dean Saunders til Wolves’ nettsider.

– Jeg tror han kan hjelpe oss med å oppnå det vi ønsker, fortsetter han.

– En begynnelse
Reading har et 24-timers vindu der de kan hente tilbake Gorkss 28 dager ut i låneoppholdet, mens Wolves har sikret seg muligheten for å gjøre overgangen permanent ved sesongslutt.

– Han er en erfaren spiller som har spilt i Premier League denne sesongen, og han spilte også landskamp onsdag kveld. Dette er en begynnelse for meg og det jeg prøver å oppnå her, sier Saunders her.