Test  (Foto: John Walton/Pa Photos)
Test (Foto: John Walton/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

En League One-dobbel spilles tirsdag

To formsterke lag til 2,10 får tillit

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Crewe Alexandra - Bournemouth H: 2,70 U: 3,05 B: 2,10

Yeovil Town - Preston North End H: 2,10 U: 3,05 B: 2,70

Totalodds: 4,41

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Crewe Alexandra - Bournemouth H: 2,70 U: 3,05 B: 2,10

Crewe er nr. 12. De har to av hver i 2013, og har vunnet 1-0 hjemme over Scunthorpe og spilt 1-1 borte mot Notts County i februar. Manager Steve Davis kan mønstre toppet mannskap. Bournemouth ligger på fjerdeplass, men bare poenget fra toppen. Dehar vunnet fire på rad. Etter 3-1-seieren hjemme over dagens motstander har det blitt 3-0 borte over MK Dons og 2-0 hjemme over Portsmouth. Daniels (f) rekker neppe tilbake. Elphick (f) spilte ikke i helgen, og må gjennom en sjekk før eventuell involvering her. Bournemouth har vært bunnsolide siden Eddie Howe kom tilbake som manager. B til 2,10 får plass på kupongen.

Yeovil Town - Preston North End H: 2,10 U: 3,05 B: 2,70

Yeovil er på en overraskende sjuendeplass, og laget som var vurdert å være blant de svakeste i august, har direkte opprykk innen rekkevidde. Vertene la på til seks strake gevinster med 1-0 borte over Coventry i helgen. Madden ble der matchvinner, og han har nå scoret åtte mål på de fem siste kampene. Hjemme er fire på rad vunnet, med sammenlagt 12-2 i målprotokollen. Ralph (f) var tilbake i troppen etter skade i helgen, og manager Gary Johnson skal ikke ha nye skadeproblemer. Preston har fem poeng ned til streken. De har 1-6-6 de siste tre månedene. De tok ett poeng på tre hjemmekamper før helgens 0-1-tap i Colchester. Wright (f) må stå over etter helgens utvisning, og manager Graham Westley har fem mann på skadelisten. Svært formsterke Yeovil spilles til 2,10.

Få gratis kortleser her