Messi
Messi

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Liverpool snuser på søramerikansk playmaker

Og Chelsea vil bytte Thibaut Courtois med Radamel Falcao. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

LES OGSÅ: Neymar «avkledd» mot England: – Kanskje vil det vise seg at han er kjempeoppskrytt

Premier League:
Ifølge Daily Mail er Liverpool, Manchester United, Manchester City og Tottenham på vakt etter at det danske stjerneskuddet Christian Eriksen takket nei til et kontraktstilbud fra Ajax. Ajax-direktør Marc Overmars bekrefter at Eriksen og hans agent vil se seg om etter en potensiell ny arbeidsgiver i sommer.

Liverpool gikk på en surt 0-2-tap hjemme mot West Bromwich mandag kveld. Kanskje klubben har brukt for en ny søramerikaner? Ifølge Daily Express vurderer Merseyside-klubben å by på Malagas chilenske playmaker Manuel Iturra i sommer. Iturra er prissatt til bare 26 millioner kroner.

Iturra
Iturra

Real Madrid har lenge vært interessert i Tottenhams Gareth Bale. Nå vurderer klubben for n'te gang å legge inn bud på kantspilleren. Denne gangen er det talksport som melder om interessen.

Chelsea planlegger å bruke keeperen Thibaut Courtois som byttemiddel for å slå kloa i superspissen Radamel Falcao. Det skriver Metro. Courtois er en svært lovende keeper som etter planen skal ta opp hansken etter Petr Cech. Han er for tiden utlånt til Atletico Madrid fra Chelsea.

Thibaut-Courtois
Thibaut-Courtois

Fulham-keeper Mark Schwarzer avslører at han er i forhandlinger om kontraktsforlengelse med klubben, skriver Fulham Chronicle. Schwarzer er 40 år.

West Brom vurderer å hente Leeds-backen Sam Byram i sommer, ifølge The Sun.

En som trolig flytter på seg i sommer er Aston Villas Stephen Ireland. Han trener for tiden med klubbens juniorlag etter å ha blitt fryst ut av klubben.

Øvrig:
Bayern Munchen-president Uli Hoeness insisterer på at klubben ikke er blitt enig med Borussia Dortmund om en overgangssum for superspissen Robert Lewandowski, skriver ESPN. Den poslke angriperen har tidligere vært i Manchester Uniteds søkelys.

Robert Lewandowski har scoret fem CL-mål denne sesongen. I kveld kan antallet økes i Malaga
Robert Lewandowski har scoret fem CL-mål denne sesongen. I kveld kan antallet økes i Malaga