barca
barca

Barça-president bekrefter: – Ja, vi vil kjøpe noen Real Madrid-spillere

Barcelonas president Sandro Rosell skaper overskrifter i Spania.

Spanske medier er allerede i gang med å piske opp stemningen foran det doble El Clásico som venter mellom Barcelona og Real Madrid den 26. februar (Copa del Rey) og 2. mars (La Liga).

LES OGSÅ: Wikestad om Ronaldos Old Trafford-retur: – Det blir et veldig spesielt gjensyn

Nå har de fått hjelp til å øke rivaliseringen mellom de to klubbene av Barcelonas frittalende president Sandro Rosell.

– Det finnes en spiller i Real Madrid som jeg elsker. Men jeg kommer ikke til å si hvem fordi det ville skape et sirkus

– Mange fantastiske spillere
Han gjør det nemlig det klart at Barça planlegger å hente spillere fra Real Madrid til Camp Nou.

– Madrid har mange fantastiske spillere og det finnes selvfølgelig noen jeg vil kjøpe, sier Rosell i et intervju med radiokanalen ABC.

Barcelonas president sier videre at klubben som for øyeblikket leder La Liga med 12 poeng spesielt har én Real Madrid-stjerne de håper å kunne sikre seg.

– Det finnes en spiller i Real Madrid som jeg elsker. Men jeg kommer ikke til å si hvem fordi det ville skape et sirkus, sier Rosell.

Men mediesirkuset i Spania er allerede i gang. Den Madrid-baserte storavisen Marca ber på sine hjemmesider leserne stemme på hvem de tror Rosell sikter til.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Sandro Rosell (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
Sandro Rosell (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Gir ingen hint
32,9 prosent tror det er Mesut Özil Barça sikler etter, og 30,7 tror det er keeperen Iker Casillas Sandro Rosell vil hente til Camp Nou.

– Jeg kommer ikke til å gi noen ledetråder, er alt Rosell vil svare på spørsmål om det er en av disse to han vil forsøke å kjøpe til sommeren.

På plassene bak Özil og Casillas følger Sergio Ramos (14,7 prosent), Xabi Alonso (8), Karim Benzema (5,6), andre spillere (5,2) og helt til sist Cristiano Ronaldo (2,9).