Fem strake for Devils

New Jersey Devils har funnet formen i NHL. Søndag ble Pittsburgh Penguins slått 3-1 for annen gang på to dager.

Clarkson
Clarkson

Devils har vunnet sine fem siste kamper, og den gode seiersrekken har ført laget til topps i Eastern Conference.

David Clarkson ga Devils ledelsen i første periode, mens Ilja Kovaltsjuk økte til 2-0 i midtperioden. Snaut to minutter senere scoret Clarkson sitt annet mål for kvelden. Det var Clarksons niende scoring for sesongen.

– Det handler bare om selvtillit. Jo flere år du spiller i ligaen, jo mer komfortabel blir du, sa Clarkson.

James Neal reduserte i begynnelsen av siste periode, men nærmere kom ikke vertene.

Svenske Carl Hagelin ble tomålsscorer for New York Rangers i 5-1-seieren over Tampa Bay Lightning. Hans første scoring kom allerede etter 31 sekunder, og Hagelin satte også inn New Yorks 3-0-scoring. (©NTB)