CleverleyAlsaker
CleverleyAlsaker

Cleverley til TV 2: – Vi har fjorårssesongen i bakhodet

Manchester Uniteds midtbanespiller tror hans lag har det som skal til for å holde hele veien denne gang.

Se Øyvind Alsakers intervju med Manchester United-spilleren i videovinduet øverst!

Manchester United sikret seg sin 21. seier for sesongen i den 26. runden, da Everton ble beseiret 2-0 på Old Trafford søndag. Etter kampslutt ble de rødes midtbanejuvel Tom Cleverley intervjuet av TV 2s kommentator Øyvind Alsaker. Unggutten var strålende fornøyd med sitt lags innsats.

– Det var en stor seier for oss. Vi visste at vi hadde muligheten til å sikre et tolv poengs forsprang, og Everton er en tøff motstander. Men vi var godt forberedt, og leverte en solid opptreden, sa han.

Cleverley innrømmet samtidig at det som skjedde forrige sesong fremdeles gnager på ham og lagkameratene.

– Vi har fjorårssesongen i bakhodet, men jeg tror vi kommer til å være mer hensynsløse i år. Vi skal bare forsøke vårt beste i hver eneste kamp helt til det siste minuttet av siste kamp, sa midtbanespilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet!

CleverleyPienaarGibson
CleverleyPienaarGibson

Cleverley får mye spilletid i Sir Alex Fergusons mannskap, og er også en del av det spennende engelske landslaget til Roy Hodgson.

– Det har vært en god sesong for meg, vi kjemper på flere fronter, men jeg tar hver kamp som det kommer og beholder forhåpentligvis plassen i laget. Det var Brasil forrige uke, Real Madrid er det neste og så har vi innspurten i Premier League, fortalte en ydmyk Manchester United-unggutt.

Howard imponert av de røde
Også Everton-målvakt Tim Howard ble intervjuet av Alsaker etter kampslutt, og amerikaneren var imponert over gamleklubben.

– Både Everton og resten av ligaen merker at det er vanskelig å vinne her. Jeg vet ikke hvor mange ganger de har tapt her de siste 100 kampene. Det er et tøft sted å dra til, og vi spilte kanskje ikke så bra som vi ønsket. Vi er aldri fornøyde når vi taper, men dette er Premier League, og det er vanskelig, sa han.

Keeperen er også imponert over Manchester Uniteds stjernespiss Robin van Persie, og mener ikke det er noen overraskelse at nederlenderen har slått til på Old Trafford.

– Han har vært god i mange år. Han var fantastisk for Arsenal, scoret mange mål for dem, og har fortsatt det her i Manchester United, sa Howard.

Se intervjuet med Everton-keeperen her:

697667

Hva mener du? Hvem vinner ligaen? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!