WeimannMissWeb
WeimannMissWeb

Nei og nei, mann! Hva gjør du, Weimann?

Aston Villa-spissen med utrolig bom i åpningsminuttene mot West Ham.

Aston Villa-West Ham 2-1

Kampen mellom Aston Villa og West Ham søndag endte til slutt med Villa-seier, men allerede etter to minutter kunne - og burde - hjemmelaget fått en knallstart.

Les også: Benteke med enda en scoring da Villa endelig vant

Et langskudd fra Christian Benteke ble på fomlete vis videreekspedert rett ut igjen i feltet av West Ham-keeper Jussi Jääskelainen, og fra kloss hold skulle bare Andreas Weimann bredside ballen i nettet til 1-0-ledelse for vertene.

Det klarte han dog ikke. Østerrikeren brukte på helt korrekt vis innsiden av foten til å plassere ballen fra seks meter, men utrolig nok satte han den på utsiden av den lengste stolpen.

Weimann HarBommet
Weimann HarBommet

– Den er gedigen. Til og med alle vi her inne kunne scoret. Den kommer han til å huske lenge, hvis ikke Villa vinner denne kampen her, sa Petter Myhre i TV 2s Premier League-studio i pausen.

Eksperten fikk støtte av to tidligere Premier League-spillere.

– Han kan faktisk dytte den litt til side, men det er bare til å dundre den inn i hjørnet, sa Erik Thorstvedt.

– Det er riktig å avslutte, men det er en kjempebom. En kjempetabbe. Hele hjørnet på høyreisiden er åpent, og blir dette utslagsgivende er det ikke bra, sa Claus Lundekvam.

Det ble det heldigvis for Weimann ikke, men det ble uansett en bom for historiebøkene. Noen vil kanskje kalle det «alle sjansers mor», på det som i Norge er morsdagen i 2013.

Har du Weimann på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk