Carlos Tévez og Samir Nasri (Foto: IAN KINGTON, © ia/don)
Carlos Tévez og Samir Nasri (Foto: IAN KINGTON, © ia/don)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Førstedivisjonsklubb vil hente Nasri og Tévez for 300 millioner

Mens Real Madrid vil bruke 870 millioner på David Silva, Edinson Cavani og Gareth Bale. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Les også: Slik skal Premier League-klubbene få slutt på lønnsgaloppen

Premier League:

Den tidligere franske toppklubben Monaco styrer endelig mot opprykk til Ligue 1 etter nedrykket fra det beste selskapet i 2011. Klubbens styrtrike eier, Dimitrij Ryboloblev, skal være villig til å åpne sjekkheftet på vidt gap for å styrke stallen og igjen gjøre Monaco til en av de beste lagene i fransk fotball. Et forsøk på å hente Roberto Mancini til klubben forrige sommer gikk ikke som ønsket, men kanskje Ryboloblev lykkes bedre i framstøtene på Samir Nasri og Carlos Tévez. For Monaco skal være villige til å bla opp 300 millioner kroner for duoen, og klubbeieren er en av få i verden som kan «matche» Tévez' ukelønn på 1,7 millioner kroner. Tévez har ett år igjen av kontrakten med City og har et sterkt ønske om å returnere til Argentina om et par år.

– Jeg ville foretrukket å reist hjem, men det er vanskelig fordi Manchester City vil ikke la meg gå gratis. Jeg blir i Europa i ytterligere to år før jeg drar tilbake, sier Tévez.

Les også: Barry-selvmål og Hart-tabbe da City dummet seg ut mot Southampton
Les også: FC Football: – Alle som brukte den mistet håret

Mens Monaco er interessert i å hente Tévez og Nasri til Frankrike, har de lyseblå Aston Villa-spiss Christian Benteke under tett oppsyn. Roberto Mancini skal være villig til å betale 173 millioner kroner for å få belgieren til Etihad.

Liverpool står klare til å hente den 28 år gamle Málaga-spilleren Manuel Iturra til sommeren. Midtbanespilleren står uten kontrakt i juni og vil dermed gå gratis til en ny klubb.

Manuel Iturra i duell med Lionel Messi. (Foto: LLUIS GENE, © LLG/seb)
Manuel Iturra i duell med Lionel Messi. (Foto: LLUIS GENE, © LLG/seb)

Brasilianske Willian har lenge vært i søkelyset til Chelsea, og angrepsspilleren har spesielt tiltrukket seg interesse fra London-klubbens eier. Men selv om Willian nylig meldte overgang til Anzji Makhatsjkala for 300 millioner kroner, har ikke Roman Abramovitsj gitt opp håpet. Den russiske oligarken vil betale svimlende summer for William allerede til sommeren, men dersom en det ikke går i boks er Hamburg-spiss Heung-Min Son et mulig overgangsobjekt.

Det er ventet at Arsenals Andre Santos fullfører sin låneovergang til Gremio innen kort tid. Backen har ikke fått tillit hos London-klubben, og det er mulig at Gremio sikrer seg en opsjon om kjøp av Santos.

24-åringen Paulinho er på flere av de europeiske storklubbenes lepper. Corinthians-spilleren er jaktet av både Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United. Selskapet som representerer spilleren sier at hans framtid ligger i Europa.

Les også: Rafael van der Vaart angrep Lewandowski etter nedsparking av Skjelbred

Øvrig:

Real Madrids klubbpresident Florentino Perez står overfor et nytt valg til sommeren, og vil blidgjøre fansen for å bli stemt fram på ny. Med 870 millioner kroner vil Perez hente David Silva, Edinson Cavani og Gareth Bale til den spanske hovedstaden. Manchester City-spiller Silva har tidligere blitt stemt frem av Real Madrid-fansen som den spilleren de ønsker seg mest til klubben.

Silva2
Silva2