Evensen knocket ut i siste runde

Andreas Evensen (26) tapte lørdagens kamp mot EM-tittelholder Alexander Miskirtchian. Dommeren stoppet oppgjøret i den aller siste runden.

Trønderske Evensen gikk i gulvet for annen gang da det bare var rundt et minutt igjen av tolvte runde. Dommeren valgte da å stoppe oppgjøret og ga Miskirtchian seieren på teknisk knockout.

– Det var et par elementer i kampen der jeg ble tatt litt på senga. Det tok litt tid å kommer seg igjen etter dem. Jeg var skikkelig fortvilet da dommeren stoppet kampen, sa en forslått og hoven Evensen til Viasat Sport.

26-åringen stilte som utfordrer i fjærvektsduellen mot den to måneder eldre Miskirtchian. Den colombianskfødte trønderen kriget iherdig en motstander som er kjent for å ha de samme styrkene i ringen.

– Det gikk i det kampsporet jeg hadde forventet. Jeg var litt sløv i den tredje runden. Det går greit med meg. Kjeven er i orden og øynene er som de skal. Jeg har litt såret stolthet akkurat nå, innrømmet Evensen.

– Jeg skulle hatt med meg EM-beltet hjem. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje framover. Vi må ta en evaluering på dette snart, fortsatte en skuffet norsk bokser. (©NTB)