NUMMER NI: Santi Cazorla scoret sitt niende ligamål for sesongen da han ble matchvinner mot Sunderland. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
NUMMER NI: Santi Cazorla scoret sitt niende ligamål for sesongen da han ble matchvinner mot Sunderland. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Cazorla gliste igjen for arbeidsgjengen Arsenal

Arsenal måtte virkelig jobbe for poengene mot Sunderland.

Sunderland - Arsenal 0-1:

Arsenal viste seg fra sin aller beste side de første 45 minuttene mot Sunderland.

Hjemmelaget fikk knapt låne ballen, og The Gunners spilte seg til den ene sjansen etter den andre.

Derfor var det ikke ufortjent da Santi Cazorla avsluttet et drømmeangrep ti minutter før pause.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Aaron Ramsey burde ha avgjort kampen på overtid i første omgang, men en fantastisk redning av Simon Mignolet holdt Sunderland inne i kampen.

Wilshere skadet
Bedre ble det ikke for Arsenal da Jack Wilshere gikk skadet av banen. Midtbanespilleren spilte 90 minutter for England på onsdag, og gikk på banen med en bandasje rundt høyre lår. Da han fikk et kne i samme lår

Theo Walcott var også nær scoring da han traff stolpen tidlig i andre omgang.

Arsenal mistet litt av overtaket da Jack Wilshere gikk skadet av banen. Midtbanespilleren spilte 90 minutter for England på onsdag, og gikk på banen med en bandasje rundt høyre lår. Da han fikk et kne i samme lår var det slutt. Han gikk av banen uten å få behandling.

– Han kan ikke gå skikkelig nå, men er bare ute i fire-fem dager, sa manager Arsene Wenger etter kampen.

NEDE FOR TELLING: Jack Wilshere måtte gå ut med skade mot Sunderland. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
NEDE FOR TELLING: Jack Wilshere måtte gå ut med skade mot Sunderland. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Massivt Sunderland-press
Kampen endret karakter da en klønete Carl Jenkinson pådro seg sitt andre gule kort et kvarter ut i omgangen. Og det siste kvarteret ble det enveiskjøring. Arsenals nykomponerte forsvar med Ramsey på høyreback, Bacary Sagna og Per Mertesacker som stoppere, og Nacho Monreal på venstreback, fremsto som noe så uarsenalsk som en solid backrekke.

De gangene det glapp for dem, så var Wojciech Szczesny i storslag helt bakerst.

En gang glapp det for alle, men da viste Titus Bramble hvorfor han er midtstopper og ikke spiss. Fra halvannen meters hold styrte han ballen tre-fire meter til side for mål da Szczesny var utspilt.

Arsenal sto imot presset i sluttminuttene og fikk med seg sin andre strake 1-0-seier. Og The Gunners står uten baklengsmål med Monreal på banen.