Marouane Fellaini kan ende opp hos Chelsea til sommeren. (Foto: Jon Super, © JS BJ**LON**)
Marouane Fellaini kan ende opp hos Chelsea til sommeren. (Foto: Jon Super, © JS BJ**LON**)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Fellaini gir Chelsea beskjed om å legge inn bud

Mens Christian Bentekes verdi har doblet seg ifølge Villa-manager Paul Lambert. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt og den siste måneden hvor overgangsvinduet har vært åpent.

Kjøpefesten er nå over for denne gang i de store ligaene, men ryktene surrer videre på balløya.

Les også: Slik skal Premier League-klubbene få slutt på lønnsgaloppen

Premier League:

Med ti mål på 22 kamper i Premier League har Christian Benteke vært ett av Aston Villas få lyspunkt denne sesongen. Belgieren har tatt fotballen på balløya med storm - det har flere av Englands største klubber naturligvis fått med seg. Villa-manager Paul Lambert er ikke lysten på å selge sin 22 år gamle juvel, men sier at dersom spissen forsvinner blir det for en god slump penger. Benteke ble hentet til Villa for 60 millioner kroner i 2012, og Lambert er klar på at 22-åringen har doblet sin verdi etter gode prestasjoner i England.

– Han er bare 22 år og har flere år framfor seg. Han er ikke på toppen ennå, men det han har gjort for klubben og meg er fantastisk. Dersom noen vil kjøpe Christian, må de grave dypt i lommene, sier Lambert.

REDDET VILLA: Christian Benteke (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
REDDET VILLA: Christian Benteke (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Andy Carrolls overgang til Liverpool i 2011 slo ned som en bombe i Fotball-England. Spissen kostet Merseyside-klubben drøyt 300 millioner kroner, men etter at tidenes dyreste britiske overgang har det pekt nedover for den høyreiste spissen. Carrolls Liverpool-eventyr ble aldri som ventet, og nå er 24-åringen for tiden på lån i West Ham. London-klubben kan benytte seg av en klausul og kjøpe Carroll for 150 millioner kroner i det neste overgangsvinduet, men nå leker også Newcastle med tanke på å hente spissen tilbake til Tyneside. Carroll skal selv være lysten på å flytte tilbake til Newcastle, noe som fort kan bli en realitet.

Den høyt verdsatte midtbanespilleren Marouane Fellaini ble værende hos Everton etter forrige overgangsvindu, selv om interessen var stor fra Chelsea. Nå har imidlertid belgieren gitt London-klubben klar beskjed om å legge inn et bud dersom de har seriøse planer om å hente ham til Stamford Bridge. Fellaini er rapportert å ha en prislapp på drøyt 260 millioner kroner.

Chris Samba var en solid signering for QPR og Harry Redknapp i januar-vinduet. Nå sier manageren at midtstopperen allerede har tiltrukket seg interesse fra flere «storklubber».

Rafael Benitez er ingen høyt respektert mann på Stamford Bridge, i alle fall ikke blant Chelseas supportere. Spanjolen sitter på stillingen som midlertidig manager, men kan få fyken før det tiden dersom det blir tap mot Wigan lørdag. Roman Abramovitsj ønsker å beholde Benitez ut sesongen, men nok et tap kan få russeren til å endre mening. Og nettopp Roberto Martinez, manager for Wigan, kan være en mulig erstatter som manager i Chelsea.

Les også: Motorsykkelulykke kostet en kontrakt med Manchester United
Les også: Syndebukken på vei bort fra Arsenal

Tiden strakk ikke til da QPR-spiss DJ Campbell forsøkte å få til en overgang i forrige overgangsvindu. Nå har Campbell likevel fått det som han vil gjennom en låneavtale hos Blackburn fram til mai. Det bekrefter QPR på sine hjemmesider.

Øvrig:

Neymar er fremdeles på alles lepper i fotballverden. Brasilianeren er ventet å forlate Santos i løpet av kort tid, men det er ennå usikkert hvor spissen ender opp. Mundo Deportivo hevder at Barcelona allerede skal ha kommet til enighet med Neymar, men Manchester City skal ennå ikke ha gitt opp kampen. City skal være villige til å gi Santos en «blank sjekk» og betale det som skal til for å hente Neymar til Etihad.

Neymar (Foto: ALEJANDRO PAGNI, © ap/tc)
Neymar (Foto: ALEJANDRO PAGNI, © ap/tc)