Ferguson forventer storkamp-mentalitet

Manchester United har fått en solid luke på toppen av Premier League-tabellen, men kom skjevt ut da Everton ble for sterke i sesongåpningen.

Søndag kan United få revansj når de blåkledde fra Merseyside tar turen til Old Trafford. Ligalederne har bare tapt tre kamper denne sesongen. Bortekampene mot Norwich og Tottenham er også endt med tap.

– I ligaen håper en at resultatene vi har hatt i storkampene blir avgjørende. Vi har allerede slått Liverpool, Chelsea og Manchester City borte, og var 30 sekunder unna et godt resultat mot Tottenham, sier United-manager Alex Ferguson.

Etter 25 seriekamper har Manchester United 62 poeng. Det er 20 poeng mer enn Everton. Rødtrøyene bør likevel se opp for Marouane Fellaini. Den belgiske landslagsspilleren senket United i sesongstarten og reddet poeng på overtid da Everton måtte nøye seg med 3-3 mot nestjumbo Aston Villa nylig.

Det går mot en hektisk vår for Manchester United.

– En må håpe at spillerne ser at ligagullet er der for å bli vunnet. Det blir åpenbart en stor utfordring, og i tillegg har vi FA-cupen og mesterligaen. Bruken av spillerstallen blir viktig når en skal ta ut riktig lag. Den oppgaven er opp til meg og min stab å løse, sier Ferguson til Inside United. (©NTB)