Jonathan Parr, Crystal Palace (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Jonathan Parr, Crystal Palace (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Toppkamp i Championship på oddsdobbelen

Det bør bli underholdende på Vicarage Road

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Watford - Crystal Palace O: 1,60 U: 1,80

Dundee FC - Ross County H: 2,45 U: 2,90 B: 2,35

Totalodds: 3,47

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Watford - Crystal Palace O: 1,60 U: 1,80

Om kampen: Nr. 4 mot nr. 5. En eventuell vinner vil være på andreplass før helgens kamper. Watford har 6-0-2 på sine siste åtte. I begge tapene har vi anbefalt spill på de.. Etter 0-2-tapet borte for Bristol City var vertene tilbake på vinnersporet med 2-1 hjemme over Bolton. Vydra scoret igjen. Ekstrand (f) fikk en smell sist, og er usikker. Nosworthy (f) erstattet Ekstrand sist, men Nosworthy spilte 90 minutter for Jamaica i Mexico for under to døgn siden, og er neppe startaktuell i kveld. Manager GIanfranco Zola har få øvrige problemer. Crystal Palace har ikke bedre enn 2-5-3 på sine ti siste, men etter tre kamper uten scoring og seier ble Charlton slått 2-1 hjemme. Murray er scoret begge målene, og er opp i 24 fulltreffere denne sesongen. Dikgacoi (mb) er tilbake fra Sør-Afrika, men gjestene ser ute til å være uten en håndfull spillere på denne korte turen. Watford får tipset i det som bør bli en underholdende kamp.

Om spillet: Watford har 21/9 totalt og 9/5 hjemme, Crystal Palace 9/6 borte og 20/10 totalt. Det ble scoret fem mål i sesongens første møte mellom disse. Dette er de to lagene som scorer flest mål i divisjonen, og begge slipper også inn en del mål. 1,60 for minst tre sccoringer ser småspennende ut.

Dundee FC - Ross County H: 2,45 U: 2,90 B: 2,35

Dundee FC fikk plassen grunnet Rangers' degradering, men med 3-5-16 ligger det an til å bli rask retur til andre nivå. Vertene tapte i forrige seriekamp 0-1 borte for Hearts, som de har tatt seks av sesongens 14 poeng mot. Søndag fikk de en opptur med 5-1-seier hjemme over Morton i cupen. Ross County er nr. 10, men med 3-2-0 etter jul er det muligheter for en plass blant de seks beste. Februar ble innledet med 2-2 hjemme mot Hearts. For hjemmelaget er fem mann uaktuelle, mens gjestene kan stille nær toppet. Det står 2-2-4 i de siste åtte slike og B til konkurransedyktige 2,35 spilles fredag.

Få gratis kortleser her