andrea (Foto: JIM RUYMEN, © JR)
andrea (Foto: JIM RUYMEN, © JR)

Andrea Bocelli ble hasteoperert i Oslo

Ble svært syk dagen før Nobel fredspriskonsert.

Det er ikke hver dag man blir invitert hjem til en av verdens største stjerner og hele familien står klare for å møte oss.

... men Andrea Bocelli er ikke helt som andre superstjerner. Han har solgt over 80 millioner album, og er nå klar for å selge enda flere med albumet «Passione».

Selv er han en typisk lidenskapelig italiener.

– Mer enn typisk. Jeg gir meg selv fullt og helt i alt jeg gjør. Jeg har alltid beundret kvinner. Jeg kan ikke engang forstille meg en verden uten kvinner.

Holder på mannen

Men han holder seg til sin 32 år gamle samboer, Veronica. Hun vet nemlig hvordan hun skal holde på ham.

– Jeg er alltid sammen med ham. Den eneste gangen jeg har vært borte fra ham, var i februar i fjor da jeg var i niende måned og ikke fikk fly. Det er farlig å la en mann være alene, sier hun.

Les også: – Vi har ikke sunget for Obama ennå, men det kommer

Operert i Norge

Paret har vært mye i Norge, og har mange gode minner – spesielt ett.

– Nordmenn er veldig varme til tross for klimaet, sier Andrea Bocelli til «God kveld Norge».

– Jeg har mange flotte minner derfra. Noen spesielle faktisk. Jeg ble reddet i Norge. Jeg opplevde nordmenn som veldig ryddige og de kurerte meg med det samme, sier han.

Veronica utfyller:

– Andrea skulle synge under Nobels fredspris i fjor, og var veldig, veldig syk. Vi var på sykehuset. Fantastisk sykehus – det var veldig pent. Doktoren var veldig hyggelig og Andrea opererte halsen. Dagen etter sang han, men ingen visste hva som hadde skjedd, sier hun.

Eksen vegg-i-vegg

Paret har vært sammen siden 2002 og har datteren Virginia (1) sammen. Før det var Andrea sammen med kona, Enrica Cenzatti, som han har to tenåringsgutter med. De tok aldri ut skilsmisse, og eksen bor rett ved siden av – noe alle er fornøyde med.

– Dette huset er forbundet med eksens hus, så guttene kan gå fram og tilbake hele tiden. Bra for dem og bra for oss, sier hun fornøyd.

Les også: Andrea Bocelli har fått en datter

Passer på

Andrea er svært opptatt av sine barn.

– Jeg er en bekymret, omsorgsfull far. Barna har første prioritet i livet mitt.

Veronica kan skrive under på det.

– Vi hadde 117 unge mennesker mellom 15 og 18 år her. Alle mammaene takket oss for at vi tok dem inn i vårt hjem framfor å ha dem på disco. På den måten får vi fulgt med sier hun.

– Er han en streng far?

– Ja!

Les også: Andrea Bocelli har fått en datter