Sønner av Norge kyssing
Sønner av Norge kyssing
Sønner av Norge kyss
Sønner av Norge kyss
Turner Jacobs
Turner Jacobs

Her kliner Sønner av Norge-Turner til med to av frierne

På samme dag får to av jentene sitt første kyss.

– Selvfølgelig måtte han få teste oss ut! Jeg hadde gjort det samme om jeg var i hans situasjon, sier Linn Herbs som deler Turners lepper i «Sønner av Norge».

Norskamerikanske Turner Jacobs (22) har besøk av tre norske jenter i håp om å finne kjærligheten. Han benytter muligheten til å kysse to av dem for første gang i kveldens episode.

Se video av kyssene øverst i saken!

– Selvfølgelig måtte han få teste oss ut!

Det er Therese Hjellnes som får det første kysset, og hun forteller til tv2.no at hun ikke reagerer på at Turner også kysset Linn Herbst samme dag.

Therese Hjellnes (Foto: TV 2)
Therese Hjellnes (Foto: TV 2)

– Jeg og Linn var åpne om disse første kyssene under innspillingen, så det kommer ikke som noe sjokk for meg at han kysset henne den samme dagen, det visste jeg fra før. Når det kommer til selve kyssingen ville jeg nok i hvilken som helst annen hverdagssituasjon blitt sint om noen jeg datet kysset en annen jente på samme dag. Men jeg var klar over at det kom til å bli sånn under innspillingen, jeg visste jo selv hva jeg gikk til, forteller hun.

Linn Herbst som også blir kysset i kveldens episode, sier at hun ville gjort det samme om hun hadde vært i Turners situasjon.

Linn Helene (Foto: TV 2)
Linn Helene (Foto: TV 2)

– At Turner kysset Therese også er helt greit. Jeg visste hva jeg gikk til, vi var flere jenter som skulle date samme fyren. Turner skulle jo finne seg dame, det var han som måtte ta disse vanskelige valgene, så selvfølgelig måtte han få teste oss ut! Jeg hadde gjort det samme om jeg var i hans situasjon, sier hun og ler.

Les også: Her er det første «Sønner av Norge»-kysset

– Utrolig kleint å kysse foran kamera

Hjellnes forteller at kysset ikke kom som en overraskelse, men at hun allikevel ble overrasket over at Turner kysset henne foran kamera.

– Det første kysset var spennende, men ikke helt uventet. Jeg hadde følt litt signaler på at han kom til å ta initiativet til dette fra dagen før, men ble likevel litt overasket da han plutselig ville kysse meg foran kamera, sier hun.

At det første kysset ble dokumentert av et kamerateam, syntes hun satt en demper på romantikken.

– Å kysse foran kamera er ikke noe jeg ville forestilt meg å gjøre, har alltid tenkt at det må være utrolig kleint. Selvfølgelig blir romantikken også litt ødelagt når man vet at noen står og tar opp alt du sier og gjør, men på et eller annet vis merket jeg ikke så mye til det. Men jeg må innrømme at jeg fortsatt foretrekker å kysse noen uten et kamera på slep!

Herbs syntes også at det var rart å kysse uten å være på tomannshånd, og at intimiteten som skjedde uten kamerateamet var best.

– Det var veldig rart å kysse foran kamera og et helt film-team. Vi ble jo vant til at de var rundt oss nesten hele tiden, men kyssinga «behind the scenes» og kyssinga foran kamera føltes helt forskjellig.

Les også:Slutt for «Sønner av Norge»-paret

Gruer seg til å se det på TV

Hjellnes forteller at hun kommer til å sitte med en pute foran aniktet, når kysset blir vist på TV i kveld.

– Jeg kan ikke si at jeg gleder meg til å se kysset på tv, heller ikke at familie og venner skal se det, men jeg får ta det med et smil og en dose selvironi. Det er jo ikke slik at det å kysse er noe unaturlig i seg selv, heller det at det blir sendt i beste sendetid på TV 2 som er rart. Det kan nok hende jeg må ha en pute klar når kysset kommer, for kjenne jeg meg rett blir jeg blir nok ganske flau!

Også Herbs tror det kommer til å bli en flau affære.

– Jeg tror det kommer til å bli temmelig kleint å se kysset på tv. Det var veldig kleint å sitte der med kameraene nesten helt oppi trynet å skulle kysse samtidig som jeg var så usikker som jeg var. Å se det på tv kommer til å bli enda mer kleint, men jeg kommer helt sikkert til å le, som jeg har gjort hver gang jeg har sett meg selv på tv-skjermen, for det i seg selv er veldig rart!

(Saken fortsetter under bildet)

Turner og vennene
Turner og vennene

Årets første kyss

I forrige episode av «Sønner av Norge» fikk vi se sesongens første kyss i TV 2-programmet, mellom Pia og amerikaneren Erik Ingemar Koland (32). På stranden i San Francisco oppstod et romantisk øyeblikk.

– Det hadde utviklet seg i den retningen, og denne dagen hadde vi kommet til et sted der det var naturlig å gå videre. Det føltes riktig å kysse, forteller Pia.

Men til tross for at det var god stemning mellom dem, så var Pia svært flau over at kysset skulle vises på TV.

– Dette er pute-tv! Jeg er langt fra komfortabel med å se det. Det går fint, men det blir flaut, sier hun til tv2.no og legger til:

– Alle intime ting i media er flaut. Det skal jo være personlig. Men nå som jeg har vært med i et tv-program må jeg bare tåle det.

Se kysset her:

698596

Se «Sønner av Norge» i kveld på TV 2 klokken 20.00.