Slik så Johnny Hoogerland ut etter ulykken.
Slik så Johnny Hoogerland ut etter ulykken.

Piggtråd-Hoogerland påkjørt av bil – igjen

Nederlenderen måtte på sykehus etter kollisjon på treningstur. Nå spøker det for årets Tour de France.

Johnny Hoogerland ble kjendis over natten etter den spektakulære piggtrådkrasjen i Tour de France i 2011.

Nederlenderen lå i brudd på den 9. etappen, da han og Juan Antonio Flecha ble meid av veien av en fransk tv-bil. Hoogerland landet rett på et piggtrådgjerde og måtte sy hele 33 sting.

Les også: Sjekk Hoogerland-arrene ett år etter

Søndag var uhellet ute igjen for nederlenderen. Hoogerland kolliderte med en bil mens han var ute på en treningstur i Spania, melder laget hans i en pressemelding.

Heldigvis gikk det ikke like ille som i 2011. Vacansoleil-DCM-rytteren ble kjørt rett til sykehus og fikk påvist ribbeinsbrudd. Hoogerland skal bli på sykehuset over natten for observasjon.

Oppdatert: Senere mandag ble det kjent at det er snakk om fem ribbensbrudd, brudd i ulike bein i ryggraden og skader på leveren. Hele vårsesongen er spolert og Tour de France kan være i fare.

– Han kjørte i nedoverbakke foran en scooter som skulle kjøre motorpes. En bil som snudde så ikke at Hoogerland kom kjørende og traff ham, skriver Vacansoleil-DCM i pressemeldingen.

Hoogerland trente på de spanske veiene for å forberede seg til det kommende Tour Méditerranée. Antakeligvis må 29-åringen nå stå over det rittet.

Gjenopplev den spektakulære 2011-krasjen her:

533439