nonstop
nonstop

Her vinnes 26,4 millioner kroner: – Frykter feiringen kan ta av!

Megautbetaling til vinnerbongen i lørdagens V75.

En ivrig hestespiller vant hele 26 470 476 kroner på V75 lørdag. Han hadde satt opp tre tippelag som diverse kompiser hadde andeler i.

– I utgangspunktet hadde to av de tre systemene gått inn med syv riktige i V75, men i siste liten gjorde jeg om på det ene systemet. Det gjorde at bare ett av de tre systemene gikk inn med syv riktige, men medførte samtidig at vi ble de eneste i landet som hadde riktig V75. Dermed utløste vi Jokerpotten og fikk 22,6 millioner kroner i bonus for å være alene om syv riktige. Hadde ikke jeg endret det ene systemet, ville vi fått to syvere og «bare» rundt to millioner kroner for hver. Her var det mye tur med i bildet, sier den heldige vinneren.

Mannen, som tidligere har vunnet neste seks millioner kroner på Tipping, ønsker å være anonym.

– Det er mange tanker som går gjennom kroppen når man vinner så mye penger. Kompiser ringer hele tiden, og det er flere som nå skal være med på å dele kjempegevinsten. I utgangspunktet legger vi opp til en rolig feiring med en god middag, men jeg frykter at det kan ta av! Da jeg vant 5,8 millioner i tipping tok det lang tid før feiringen var unnagjort, flirer vinneren, som sverger til systemspiller Jokersystemet.

– Systemet som gikk inn var en bankerfri variant, men hvor vi satt igjen med utgang på 1 Nonstop Sas i V75-7. Etter løpet tenkte jeg at premien i hvert fall ville bli 500-600 000 kroner. Jeg ringte Norsk Rikstotos kundestøtte for å sjekke premien, da pottgevinsten plutselig kom opp på skjermen. Det var en ubeskrivelig følelse. Nå er jeg bare lykkelig, sier han.