otto med kjaereste skal vi stupe (Foto: Alex Iversen)
otto med kjaereste skal vi stupe (Foto: Alex Iversen)

Fikk trøst av samboeren etter exiten

Otto Robsahm og Lars Erik Blokkhus ble første par ut av «Skal vi stupe».

– Det var veldig synd, men noen må være de første, sier Lars Erik Blokkhus til tv2.no, etter at han og partner Otto Robsahm er de første som må pakke badebuksa og forlate stupekonkurransen.

Stupeparet henger definitivt ikke med hodet etter exiten. Faktisk er Otto glad til.

– Vi er veldig glade, og det er veldig deilig å slippe dette. Vi har så mye å gjøre, sier han, og får et kyss på kinnet av samboeren Marion Teig.

– Jeg synes det er veldig synd at han gikk ut så tidlig, for jeg vet at han kan så mye mer, sier hun til tv2.no.

Les også: Otto Robsahm stuper ned i vekt

Misfornøyd

Etter å ha fullført hvert sitt singelstup, samt synkronstup, var det Otto og Lars Erik som til slutt fikk lavest poengsum av dommerne.

Selv om Lars Erik helst skulle stupt litt mer, er de veldig fornøyde med hverandres innsats.

– Lars Erik leverte så det suste i singelstupet, og jeg gjorde noe som jeg veldig sjeldent gjør – en stor feil, innrømmer Otto, og referer til sitt singelstup som han er misfornøyd med.

– Ja, men jeg bommet skikkelig på synkronstupet, så vi er skulls, legger Lars Erik til.

Les også: Her tryner Roar Strand på hodet

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Otto Robsahm og Lars Erik Blokkhus ble første par som måtte forlate konkurransen i «Skal vi stupe». (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)
Otto Robsahm og Lars Erik Blokkhus ble første par som måtte forlate konkurransen i «Skal vi stupe». (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)

– Er som å være på rockekonsert

Både Lars Erik og Otto mener de har overvunnet mange terskler gjennom stupekonkurransen, og Lars Erik er spesielt fornøyd med at han stupte fra syv og en halv meter.

– Jeg klatret opp på syv og en halv-meteren, noe jeg aldri har gjort før. Det var veldig skummelt! Men jeg gjorde det, og jeg gjorde det så bra, så det er en seier i seg selv, forteller Lars Erik, som kun hadde tre stup bak seg fra denne distansen.

Følelsen av å stupe fra så store høyder beskriver han slik:

– Det er litt som å være på rockekonsert. Man hører publikummet juble, så gjør man seg klar fra scenen for å «stage dive». Det var mitt beste «stage dive» noen sinne, sier artisten.

Les også: – Vi har grått, ikke sovet om natten og vært ekstremt redde

– Vondt i hele kroppen

Gutta mener det skal bli godt å komme hjem til familien, og slippe å ha vondt i hele kroppen, men det er flere ting de kommer til å savne ved «Skal vi stupe».

– Det blir trist å dra fra gjengen, også har vi noen andre stup vi gjerne skulle vist frem. Men da får vi ta dem i stupehallen på mandag, på sånn vanlig familiedag. Da skal jeg ta et skikkelig stup fra femmeteren, bare for å imponere litt, forteller Lars Erik med glimt i øyet.

– Men det blir godt å komme tilbake i vanlig jobb, og ta vare på familien igjen. For vi har vært mye borte. Det blir deilig å komme hjem, og slippe å ha vondt i nakke, ledd og armer – ja, hele kroppen. For man får så vondt. Det knaser i nakken, man sover dårlig og det er bare vondt. Vi begynner å bli for gamle for dette, avslutter Otto.