jjwatt_2 (Foto: JJ Watt/Facebook)
jjwatt_2 (Foto: JJ Watt/Facebook)

Her «frir» NFL-stjernen til Breanna (6)

Lille Breanna gråt fordi hun var for ung til å gifte seg med J.J. Watt. Da tok NFL-stjernen ansvar.

Seks år gamle Breanna ble en liten internettkjendis tidligere i måneden, da hennes ulykkelige kjærlighetserklæring til NFL-stjernen J.J. Watt (23) ble filmet og lagt på YouTube.

Breanna var utrøstelig fordi hun var så altfor ung til å gifte seg med Houston Texans-spilleren Watt.

– Jeg skulle ønske jeg var 25 år. Jeg har lyst til å gifte meg med J.J. Watt, men jeg er ikke gammel nok, sa den gråtende seksåringen.

Se klippet:

938Scds6fZA

I skrivende stund har over 500 000 sett klippet på YouTube, og heldigvis for Breanna var en av dem J.J. Watt.

– Vet noen hvem denne søte lille jenta er? Vi må finne henne og gjøre tårene hennes om til et smil, skrev NFL-stjernen på Twitter, og lenket til videoen.

Les også: Nå møtes trenerbrødrene i Super Bowl

Svar det fikk han, og det hele endte på sukkersøtt og vakkert vis. Tidligere i uken fikk han endelig møte Breanna, og som en ekte gentleman gikk Watt ned på knær og «fridde» til sin lille beundrer.

– Takk for hjelpen. Vi fant seks år gamle Breanna, og hun sa ja til å være liksomkona mi for en dag, skrev han på Facebook og la ut bilde av det sjarmerende frieriet.

I et intervju med Yahoo Sports forteller Watt om møtet med sin unge beundrer.

– Jeg ga henne blomster og fridde til henne med en «Ring Pop». Jeg ga henne en hvit nummer 99-trøye, som ble bryllupskjolen for dagen. Det var flott, og vi hadde vår første dans til hennes favorittartist, Justin Bieber. Det var veldig kult og moro. Smilet hennes var ubetalelig, smiler NFL-stjernen.

jjwatt
jjwatt