Arsenal har scoret 32 mål på 12 hjemmekamper denne sesongen. I ettermiddag kommer Stoke på besøk (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Arsenal har scoret 32 mål på 12 hjemmekamper denne sesongen. I ettermiddag kommer Stoke på besøk (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Premier League på langoddskupongen lørdag

Det kan være duket for ny fest på Emirates

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Arsenal - Stoke City (Handikap fulltid 0-1) H: 2,10 U 3,40 B: 2,45

Totalodds: 2,10

Innleveringsfrist: 15:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Om kampen: Arsenal har fire poeng opp til fjerdeplassen. De vant 5-1 her over West Ham før 2-2-kampen her mot Liverpool. Nye Monreal tar trolig plassen til skadede Gibbs på venstrebacken. Arteta (mb) kan være aktuell igjen. Vermaelen (f) er usikker. Stoke er nr. 10 med 6-12-6. De tapte de første tre i januar, men spilte 2-2 hjemme mot Wigan tirsdag. 15 mål er sluppet inn på de siste fem. Skadene er få, men med Upson (f) og Delap (mb) lånt ut er ikke bredden i troppen den største. Gjestene har 0-0-4 her i Premier League, og 1,40 for H er eneste aktuelle valg.

Om spillet: Stoke har 7-2-3 med dette utgangpunktet borte, Arsenal 5-1-6 hjemme. Gjestene har vært rufsete i forsvar den siste tiden. Vertene varter opp med målfester med jevne mellomrom, og de har 3-1-0 med 0-1 fra start mot dagens motstander siden Stokes retur til toppdivisjonen. 2,10 for en klar hjemmeseier spilles som en singel lørdag.

Få gratis kortleser her

Kjetil Rekdals trippel:
Everton-Aston Villa H 1,32
Derby-Huddersfield H 1,70
Sheffield W- Brigthon B 2,40