David Beckham har ankommet Paris (Foto: PHILIPPE WOJAZER, © JS/)
David Beckham har ankommet Paris (Foto: PHILIPPE WOJAZER, © JS/)
tippesaken_header
tippesaken_header

Ambisiøse PSG spilles på langoddsen fredag

En målrik kamp forventes i tillegg i Bremen

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Werder Bremen - Hannover 96 (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,45 U: 2,10

Toulouse - Paris Saint-Germain H: 4,40 U: 3,10 B: 1,70

Leicester City - Wolverhampton Wanderers (Handikap fulltid 0-1) H: 2,25 U: 3,40 B: 2,30

Totalodds: 2,47

Innleveringsfrist: 20:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Om kampen: Werder Bremen er nr. 12, men selv med 6-4-9 er det langt ned til trøbbel. Uansett har ikke starten på 2013 vært oppløftende med med 0-5-tap her for Dortmund og 2-3-tap i Hamburg. Gebre Selassie (f) fikk en smell sist, og er usikker. Både kaptein Fritz (mb) og Arnautovic (a) er suspenderte etter å ha blitt utvist søndag. Hunt (mb) returnerer. Hannover har heng på en plass i Europa League etter 2-1-seieren hjemme over Wolfsburg sist. Borte har de dog ikke bedre enn 2-0-7, og det ble 4-5-tap for Schalke på forrige reise. Abdellaoue gjorde sin tredje start for sesongen sist, og scoret et flott mål. Cherundolo (f), Stindl (mb) og Ya Konan (a) er blant spillerne som stadig er uaktuelle. Både Pocognoli (f) og Hoffmann (mb)soner. Eggimann (f) er også ute siden sist. Vertene får et tynt tips.

Om spillet: Werder Bremen har 14/5 totalt og 6/3 hjemme, Hannover 8/1 hjemme og 15/4 totalt. Det står 15/5 mellom lagene de ti foregående sesongene, og det ble scoret fem mål mellom lagene i september. Minst tre scoringer kan forventes, og innsatser til 1,45 kan forsvares.

Toulouse - Paris Saint-Germain H: 4,40 U: 3,10 B: 1,70

Toulouse er nr. 6. De har 2-2-0 på sine fire siste, men motstanden i disse har ikke vært av den beste sorten. De vant 2-1 her over jumbo Nancy før de spilte -1-1 borte mot formfæle Reims. Sissoko (mb) har reist til Newcastle, Rivière (a) til Monaco. Abdennour (f) og Zebina (f) er ute. Hermach (mb) kan debutere. Paris Saint-Germain topper med 7-3-2 hjemme og 6-3-1 borte. Etter skuffende 0-0 hjemme mot AC Ajaccio har de vunnet 1-0 borte over Bordeaux og 1-0 hjemme over Lille. Beckham (mb) skal spille for klubben ut sesongen, men han er ikke med i troppen til kveldens kamp. Thiago Silva (f) er fortsatt ute. Thiago Motta (mb) er ute siden sist, men Camara (f) og Gameiro (a) returnerer. Paris Saint-Germain har vunnet de siste sju innbyrdes oppgjørene, og 1,70 for at de vinner igjen, er godkjent betaling.

Få gratis kortleser her