SJÅFØR: Peter Odemwingie er glad i å kjøre bil.
SJÅFØR: Peter Odemwingie er glad i å kjøre bil.
odemwi
odemwi

Her intervjues Odemwingie av TV 2 på Loftus Road - West Brom raser

Odemwingie utenfor Loftus Road uten samtykke fra West Bromwich.

Harry Redknapp er kjent for å være en aktiv mann på «deadline day», men her har det gått i overkant fort i svingene.

West Bromwich har tilbrakt dagen i samtaler med Queens Park Rangers i håp om å få til en overgang for WBA-angriperen Peter Odemwingie.

De samtalene førte ingensteds, men Odemwingie tok likevel turen til Loftus Road i håpe om å fullføre overgangen. Der ble han blant annet intervjuet av TV 2s utsendte.

odemwi
odemwi

Les også: Her er Deadline Days bekreftede overganger

At han dukket opp der får Birmingham-klubben til å rase på Twitter-konto, der de benekter at Odemwingie har fått tillatelse til å forhandle med QPR.

– Albion ønsker å avklare utviklingen vedrørende Peter Odemwingie etter at spissen ble filmet for kort tid siden hvor han ankom Loftus Road. Klubben har holdt samtaler med QPR i dag, men disse forhandlingene har så langt vist seg resultatløst og ingen avtale er nådd. Albion ønsker også å gjøre det klart at Peter ikke har fått tillatelse til å snakke med QPR om en potensiell overgang, skrev WBA på sin Twitter-konto.

Odemwingie sa følgende da TV 2 møtte ham:

– Jeg har forhåpentligvis ikke kjørt så langt for ingenting, så jeg håper alt ordner seg.

– Hvor langt er overgangen kommet?

– Jeg vil si 60 prosent, smiler Odemwingie.

Se hele intervjuet i videovinduet over!

Det rapporteres fra England at Odemwingie aldri møtte QPR, men at han dukket opp, lot seg intervjue og så forsvant. Muligens i et forsøk på å tvinge gjennom en overgang. Ut fra det WBA skriver på Twitter tyder imidlertid det meste på at det eneste han oppnådde var å gjøre arbeidsgiveren forbannet.

Angriperen fikk tidligere denne uken en overgangssøknad avslått fra West Brom, og Odemwingie har kommet med en serie av tirader mot sin arbeidsgiver på Twitter.

West Brom avslo et bud på 2 millioner pund fra QPR i begynnelsen av overgangsvinduet og bekreftet nylig at de avslo et nytt bud på nigerianeren.