Morten Moldskred (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)
Morten Moldskred (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)

Moldskred vender tilbake til Tromsø

Vender hjem til Norge etter skademareritt i Danmark.

Morten Moldskred er fristilt fra sin kontrakt med AGF Aarhus og er nå enig med Tromsø om en ettårskontrakt med fjorårets tapende cupfinalist.

– Morten er klar for oss. Han hadde veldig lyst å komme til oss. Og vi tror han kan fortsatt kan levere på høyt nivå. Vi trenger dessuten litt mer rutine i stallen, sier trener Agnar Christensen til NRK.

Les også: Tromsø innleder samarbeid med Premier League-klubb

Moldskred spilte på Alfheim fra 2006 til 2009 før han gikk til Rosenborg for fem millioner kroner. Angriperen trente med klubben før jul og skal da ha gitt uttrykk for at han ønsket å returnere til klubben. Nå får han være med å bidra til mer jubel på Alfheim.

– Vi vurderer Morten først og fremst som kant, med fart og målteft. Han er en spiller som elsker å trene, som er seriøs og som var ekstremt motivert for å få en ny mulighet i Tromsø. Det får han nå, sier Christensen.

Etter en vanskelig førstesesong scoret Moldskred 29 seriemål på de tre siste sesongene for Tromsø under forrige periode i klubben, noe som resulterte i 9 A-landskaper for Norge. Det siste oppholdet i AGF Aarhus har vært ødelagt av skader.