KONKURRENTER: Høstens mentore er artist og låtskriver Espen Lind, artist og tidligere Aqua medlem Lene Nystrøm, rapper og musikkprodusent Tommy Tee og sanger og låtskriver Sondre Lerche. (Foto: Pressefoto)
KONKURRENTER: Høstens mentore er artist og låtskriver Espen Lind, artist og tidligere Aqua medlem Lene Nystrøm, rapper og musikkprodusent Tommy Tee og sanger og låtskriver Sondre Lerche. (Foto: Pressefoto)
sumo_the voice sondre overrasket
sumo_the voice sondre overrasket

TV 2 satser på ny runde med «The Voice»

Meld deg på den nye sesongen her! Fristen er utgått!

TV 2 satser på en ny runde med talentprogrammet «The Voice».

– Første sesong av «The Voice» ble en kjempesuksess for oss, både med tanke på gode seertall og høy kvalitet på deltakerne. Det er klart vi har hatt lyst til å gå i gang med en ny sesong, forteller kanalens programdirektør Pil Gundelach Brandstrup til tv2.no.

Vil du være med i den nye «The Voice»-sesongen? Meld deg på her!

Ukjent hvem mentorene blir

I første sesong, som gikk på TV 2 i fjor, var det artistene Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche som var mentorer for deltakerne. Foreløpig nekter kanalen å si noe om hvem som skal være med på laget denne gangen.

– Det har vært jobbet godt i kulissene for å sørge for at sesong to ikke skal være noe dårligere enn første runde. Vi gleder oss til å presentere årets mentorer, og føler oss sikre på at det er mange dyktige sangere der ute som vil ønske å få muligheten til å få jobbe sammen med dem, sier Gundelach Brandstrup.

Da det ble klart at aha-stjerne Furuholmen var med på laget forrige sesong, innrømmet han at han på forhånd var noe skeptisk til talentprogrammer.

– Jeg var nok positivt overrasket over konseptet da jeg fikk sjekket ut hva det var for noe. Så da jeg ble spurt så hadde jeg ristet meg av den største reality-skrekken, for jeg syntes konseptet var tuftet på å dyrke fram ekte talenter med særpreg, og ikke dyrke potet, sa han til tv2.no da mentorene ble presentert.

Ønsker deltakere med erfaring

«The Voice» er, som mange nok har fått med seg, ikke det eneste talentkonseptet som ruller over skjermen på Norges største kommersielle kanal, men hos nykommeren «The Voice» kan flere personer delta.

«Idol»har en øvre aldersgrense på 35 år, mens «The Voice» ikke har noen annen aldersgrense enn at du må være minimum 18 år.

– Til forskjell fra «Idol», der deltakere gjerne er litt yngre uslepne diamanter, og der man er ute etter en full popstjerne-pakke, er fokuset i «The Voice» på sangstemmen, og vi så jo også i første sesong at deltakerne her er noe eldre og har mer erfaring, sier programdirektøren.

«The Voice» søker altså deltagere som er litt mer voksne og erfarne enn det vi ser på TV 2s «Idol»-jakt.

Datoene for precast til neste «The Voice»-sesong finner du her:

Tromsø 11. mars

Trondheim 12. mars

Bergen 18. mars

Oslo 20. mars

Oslo 21. mars

Meld deg på sesong to av «The Voice» her!