Torstein Rostad i Idol (Foto: TV 2)
Torstein Rostad i Idol (Foto: TV 2)

Se opptredenen som får «kosebarometeret til å eksplodere»

24 år gamle Torstein imponerte på «Idol»-audition.

Fredag kveld fikk vi se Torstein Medalen Rolstad (24) som stilte opp på «Idol»-audition i Oslo. Han sørget for at de fire dommerne fikk en god start på talentjakten i hovedstaden.

– Jeg synes dette var skikkelig fint, jeg. Jeg fikk litt Ryan Adams-følelse, sa Kurt Nilsen etter at 24-åringen hadde opptrådt.

Se auditionen og dommernes tilbakemeldinger ovenfor!

– Kosebarometeret mitt eksploderte!

Esben «Dansken» Selvig var ikke mindre imponert.

– Kosebarometeret mitt formelig eksploderte! Dette var dritbra! Jeg digget det, sa han.

– Du minner meg om flere artister jeg liker godt, samtidig som at du er noe annet. Jeg kjenner ikke låta og fikk derfor følelsen av at det var din låt, og det er veldig positivt. Jeg fikk lyst til å gi deg hjerter hele veien. Det var skikkelig fint, mente Tone Damli Aaberge.

Og med det var Torstein sikret en gullbillett videre i talentkonkurransen.

Se alle «Idol»-auditions så langt her!

Vil bygge selvtilliten

TIl tv2.no forteller Torstein at han satte stor pris på opplevelsen.

– Det var jo kjempegøy! Hovedgrunnen til at jeg dro dit var at jeg hadde lyst på en profesjonell tilbakemelding, og det fikk jeg jo. De ga meg kanskje ikke så mye konstruktivt, men det var konstruktivt nok at de bare ga meg positive tilbakemeldinger. Det er noe jeg kan bruke til å bygge selvtilliten min, sier han.

Nå håper den 24 år gamle studenten at «Idol» til slutt vil føre til en fulltidsjobb innen musikk.

– Det er ingenting jeg kunne tenke meg å jobbe mer med enn musikk. Det er hovedgrunnen til at jeg meldte meg på. Å kunne jobbe med musikk også senere.

Legger ut YouTube-videoer

Når tv2.no snakker med 24-åringen like før programmet går på TV, er han ikke spesielt nervøs for å se seg selv på skjermen.

– Jeg tror ikke at det blir så veldig rart å se meg selv på TV. Jeg har filmet meg selv og lagt det på YouTube og sett meg selv og hørt stemmen selv, så det blir ingen overraskelse. Det som blir rart er at mange andre kommer til å se det, avslutter han.

Se en av Torsteins YouTube-videoer her:

Hvordan det går videre med kveldens «Idol»-deltakere kan du se onsdager og fredager klokken 20.00 på TV 2.