Dean Saunders (Foto: SCANPIX)
Dean Saunders (Foto: SCANPIX)
tippesaken_header
tippesaken_header

Torsdagens langoddskupong er klar

Lite stemmer for tannløse Wolves

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Storhamar Dragons - Vålerenga IF H: 3,75 U: 4,60 B: 1,50

Leicester City - Wolverhampton Wanderers (Handikap fulltid 0-1) H: 2,25 U: 3,40 B: 2,30

Totalodds: 3,38

Innleveringsfrist: 18:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Storhamar Dragons - Vålerenga IF H: 3,75 U: 4,60 B: 1,50

Storhamar blir sannsynnligvis nr. 7 uansett hva som skjer i de åtte siste kampene. Etter 4-0-seieren hjemme over Lillehammer har det blitt 2-6-tap borte for Rosenborg og 1-3-tap borte for Sparta. Det blåser frisk rundt daglig leder Svein-Erik Edvartsen, og den pågående konflikten er neppe av det gode. Skadene er flere, og siden tapet i Sarpsborg er Lars Lundin ute. Vålerenga er à poeng med Stavanger i teten. De tapte 1-5 for Frisk i forrige bortekamp, men siden er laget forsterket, og hit kommer gjestene etter å ha vunnet 5-1 hjemme over Stavanger og 5-2 hjemme over Stjernen. Nykommerne Ryan O'Marra og Duncan Milroy scoret tre av lagets fem mot Stjernen. Vålerenga leder 12-0 i poeng i sesongens fire først mellom lagene. Et skadeplaget Storhamar i ulage bør beseires nok en gang.

Leicester City - Wolverhampton Wanderers (Handikap fulltid 0-1) H: 2,25 U: 3,40 B: 2,30

Om kampen: Leicester er nr. 2, foran Hull på målforskjell. Vertene har vunnet fire på rad i serien, sist med 1-0-her over Middlesbrough. I FA-cupen må de ut i omkamp etter 1-1 i Huddersfield lørdag. De stilte ikke toppet i helgen, og det kostet altså en ekstra kamp. Vingen Knockaert er usikker. St Ledger (f) har vært lenge ute, men en nå friskmeldt, og det ser bra ut med mannskapet til Nigel Pearson. Wolves har fem poeng ned til streken. To poeng er spilt inn på de seks etter jul. Forrige gang de var i aksjon ble ledelse til 1-2-tap hjemme for Blackpool. En håndfull spillere er skadet, og Johnson (f) må stå over tre kamper etter utvisningen sist. Zubar (f) har reist til AC Ajaccio, Medjani (f) til Monaco. Mouyokolos (f) kontrakt er terminert. Det er få lyspunkter hos Ulvene, og H til 1,40 er eneste aktuelle valg.

Om spillet: Wolverhampton har 6-4-4 med dette utgangspunktet borte, Leicester 6-4-4 hjemme. Vertene har vunnet tre av sine siste seks hjemme med minst tre mål, og skal kunne vinne med mer enn ett her.

Få gratis kortleser her