Rangers-kaptein skadd etter slåsskamp

New York Rangers slo Philadelphia Flyers 2-1 i NHL tirsdag, men et skår i gleden var at kaptein Ryan Callahan pådro seg en skulderskade.

Callahan, som scoret ett av Rangers' mål, barket sammen med en motspiller tidlig i tredje periode. Etter noe knuffing gikk begge spillerne i isen, og Rangers-kapteinen ble liggende med smerter i skulderen.

– Vi holdt hverandre, og skulderen hans ble slått ut av ledd eller noe sånt. Det var uheldig. Jeg slapp ham. Jeg kunne kjenne det, men jeg så også ansiktet hans, sa Flyers-spilleren Maxime Talbot.

Callahan måtte forlate isen og kom ikke tilbake på banen i løpet av kampen. Det er ikke kjent om skaden er alvorlig, og ifølge trener John Tortorella skulle Callahan undersøkes videre onsdag.

Michael Del Zotto gjorde 1-0 for New York Rangers etter snaut to minutters spill, og Callahan doblet ledelsen drøyt midtveis i annen periode. Kimmo Timonen reduserte for gjestene, men nærmere kom ikke Flyers.

Dermed fikk Rangers revansj for 1-2-tapet for Flyers sist uke. Mats Zuccarello Aasens tidligere klubb har vunnet tre av sine fire siste kamper, mens Flyers har tapt to kamper på rad. (©NTB)