Lazio avgjorde på overtid

Innbytter Sergio Floccari avgjorde på overtid da Lazio tok seg til den italienske cupfinalen med 2-1-seier over serieleder Juventus tirsdag.

Lazio greide 1-1 i den første kampen på bortebane og tok ledelsen ved Alvaro Gonzalez tidlig i annen omgang i returkampen. Det så ut til å bli vinnermålet helt til Arturo Vidal utlignet på overtid, og dermed var lagene like langt.

Floccari scoret nesten umiddelbart og ble hovedstadslagets helt. Han kom inn for Miroslav Klose midtveis i annen omgang og avgjorde med et hodestøt på corner.

Dramatikken var ikke over med det. I sjette og siste overtidsminutt kom Sebastian Giovinco alene med keeper, men Federico Marchetti reddet og nektet Juventus utligning.

Juventus er inne i en vanskelig periode, med noen svake resultater den siste tiden og krympende luke på tabelltopp. Trener Antonio Conte har også måttet tåle kritikk for sitt krasse utfall mot dommerne i helgen.

Lazio må vente lenge på å finne sin motstander i cupfinalen. Returkampen mellom byrival Roma (leder 2-1) og Inter spilles først 17. april. (©NTB)