Vegard Forren (Foto: TV 2)
Vegard Forren (Foto: TV 2)

Forren: – Ville vært en drøm å debutere mot United

Trønderen kan få Southampton-debuten på Old Trafford onsdag.

Vegard Forren ble klar for Southampton for snart to uker siden, men satt på tribunen i forrige ukes seriekamp mot Everton.

Nå tyder mye på at Forren får plass i troppen til onsdagens borteoppgjør mot Manchester United.

Les også: Sjekk mandagens fotballrykter

Full oversikt: Sjekk alle PL-overgangene her!

– Ville vært perfekt
Den tidligere Molde-profilen mener en debut på selveste Old Trafford vil være helt perfekt. Og ikke bare fordi United var favorittlaget hans da han vokset opp.

– Hvis jeg får spille på onsdag så vil det vært en drøm. Jeg skal kjempe og trene hardt for det, så får vi se om jeg får plass i troppen. Å få debuten på Old Trafford vil være helt perfekt, sier han til Sotons hjemmeside.

Les også:Alsaker: – Forren kan overgå Lundekvam
Les også: Forren kan få debuten mot favorittklubben

Vært på treningsleir i Barcelona
Forren har tilbrakt den siste uken på treningsleir i Barcelona med sine nye lagkamerater. Landslagsstopperen føler han er mer enn klar for å ta steget opp til Premier League-nivå.

– Men jeg er tålmodig, fordi jeg vet at det er vanskelig å bare komme hit og få spille. Du må vise at du er god nok. Jeg skal trene hardt. Da får jeg sjansen når jeg er klar, sier Forren.

– Den norske ligaen er ikke like god som denne (Premier League), men den holder likevel et høyt nivå. Jeg har spilt i Europaligaen, Mesterliga-kvalifisering og på det norske landslaget, og det har hjulpet meg og gitt meg troen på at jeg er klar for å ta det neste steget, sier han.

PL i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!

Alsaker tror på Forren
TV 2s fotballkommentator Øyvind Alsaker uttalte forrige uke at han tror Forren blir en norsk hit på fotballøya.

– Forren er en selvsikker type. En vinnertype. Han har det som skal til for å markere seg, sa Alsaker til tv2.no.

Han tror nettopp starten på Soton-karrieren blir spesielt viktig for Forren.

– Bare se på en Englands-proff som Kristofer Hæstad (Wigan). I debuten borte mot Chelsea hadde han et svakt tilbakespill som endte med Chelsea-scoring. Og det var hele hans Premier League-karrière. Den var over der og da, fortalte Alsaker.

– Det blir flere store utfordringer for Forren. Ikke bare rent fotballmessig, men også på grunn av alt bråket rundt klubben. De har nettopp fått ny manager og fansen er i villrede. Det kan være en fare i at Forren kommer inn i klubben samtidig som Mauricio Pochettino, sa han.

Klikk her for mer informasjon om og bestilling av TV 2 Premier League