Slagsmål: Sangeren Chris Brown klarer ikke å holde seg unna bråk.  (Foto: Lionel Hahn, © LH)
Slagsmål: Sangeren Chris Brown klarer ikke å holde seg unna bråk. (Foto: Lionel Hahn, © LH)

Chris Brown involvert i slåsskamp

Denne gangen mot sangeren Frank Ocean.

Artistene Chris Brown og Frank Ocean endte opp i et slagsmål søndag kveld utenfor et platestudio i Los Angeles. Slåsskampen skal angivelig ha vært over en parkeringsplass, skriver MTV.com

Ifølge TMZ ble kampen startet av Ocean og hans følge. Chris Brown var i studio for å høre på en artist som han representerer, og en ikke navngitt kilde fortalte bladet at Ocean og hans venner blokkerte utgangen for Brown. Frank skal ha sagt «Dette er mitt studio, dette er min parkeringsplass». Det hele resulterte i fysisk konfrontasjon mellom de to artistene.

Les også: Chris Brown og Drake sloss om Rihanna

Etterforskes av politiet

Brown var ikke å se da politiet annkom stedet, men de fikk intervjuet Ocean. Politiet fortsetter etterforskningen og ønsker å prate med Brown. Frank ytret sine meninger senere på Twitter:

Twitter: Frank Ocean om slosskampen.
Twitter: Frank Ocean om slosskampen.

De to artistene har flere ganger gått i tottene på hverandre. Tilbake i juni 2011 endte de opp i en «Twitter-krig» da Brown postet en kommentar som Ocean tok som en musikalsk fornærmelse.

Les også:Drake vil ta betalt for «YOLO»

Historien gjentar seg

Det er ikke første gang Chris Brown har vært involvert i fysiske konfrontasjoner. Etter at han ble dømt for å ha angrepet sin kjæreste Rihanna like før 2009 Grammy, endte han opp i slåsskamp med sangeren Drake og hans følge på en nattklubb i New York, hvor Brown gikk fra stedet med skade.

På prøve

Da Brown var på høring i November i fjor i forbindelse med prøvetiden etter overgrepet på Rihanna, ga dommeren han gode karakterer. Han fikk imidlertid en streng advarsel for en positiv dopingtest. Brown har fremdeles ett år igjen av sin fem år lange prøvetid i Rihanna saken. Likevel ser det ut som kjærligheten har begynt å blomstre igjen for skandaleparet.

Rihannas far håper datteren gifter seg med Chris Brown

Trøbbel: Mange har sterke meninger om Chris Brown og Rihannas forhold.  (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)
Trøbbel: Mange har sterke meninger om Chris Brown og Rihannas forhold. (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)