Ashley Williams og Luis Suárez i duell i fjorårets kamp mellom Liverpool og Swansea. (Foto: Jon Super/Ap)
Ashley Williams og Luis Suárez i duell i fjorårets kamp mellom Liverpool og Swansea. (Foto: Jon Super/Ap)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Liverpool vil hente Swansea-stopper

Mens Stoke vil hente Arsenal-talent. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Premier League:
Overgangsvinduet nærmer seg slutten og West Bromwich-spiller Peter Odemwingie kan forsvinne fra klubben. Spissen skal angivelig ha lagt inn et ønske om å bli solgt fra klubben. QPR-manager Harry Redknapp står klar til å by 26 millioner kroner for Odemwingie, som har 18 måneder igjen av kontrakten med West Brom.

QPR skal også være ute etter å hente Portos Rolando og Toulouse-spiller Etienne Capoue.

Les også: Balotelli forfulgt av bråk – og titler
Les også: Keeperen klarte det Mikel ikke gjorde

Liverpool ryktes å være på jakt etter forsterkninger i midtforsvaret, og manager Brendan Rodgers ser mot sin tidligere klubb Swansea for å få det han ønsker. Walisernes kaptein, Ashley Williams, har spilt strålende denne sesongen og Liverpool skal være klare til å legge inn et bud i området rundt 60 millioner kroner for 28-åringen.

David de Gea kan forsvinne fra Manchester United. Nyheten om at Victor Valdes ikke ønsker å forlenge kontrakten med Barcelona, har satt fart i spekulasjonene om at de Gea venter tilbake til Spania.

– David er veldig glad i Manchester United, men selvsagt vil han tilbake til Spania. Om han går til Barca, er det bare enda bedre, sier de Geas kjæreste til 8TV.

RIVALER: David de Gea og Anders Lindegaard kjemper om keeperplassen i Manchester United (Foto: JON SUPER/Ap)
RIVALER: David de Gea og Anders Lindegaard kjemper om keeperplassen i Manchester United (Foto: JON SUPER/Ap)

Brasilianeren Paulinho har blitt koblet til flere europeiske storklubber, og nå har hans klubb Corinthians satt en prislapp på 130 millioner kroner dersom angriperen skal bli solgt. Chelsea er interessert i 29-åringen, men kan bli skremt av den høye prisen.

Les også: Tetteys Rennes-råd til Konradsen: – Lær deg fransk

Stoke er ute etter å forsterke sine bakre rekker, og manager Tony Pulis har siktet seg ut Arsenals Carl Jenkinson som en mulig kandidat i dette overgangsvinduet. Stoke er interessert i å hente 20-åringen på lån, men Arsène Wenger skal ikke være lysten på å la unggutten gå.

Tottenham og Norwich skal angivelig utkjempe kampen om signaturen til Celtic-spiller Gary Hooper, men det kan nå se ut til at hvittrøyene fra London drar det lengste strået.

Les også: Kan havne i Tottenham elleve år etter at de vraket ham: – Vrakingen har motivert meg

West Ham har lagt inn et på drøyt 15 millioner kroner for Montpellier-back Henri Bedimo, men den franske klubben skal av avslått tilbudet.

Tidligere denne måneden ble det klar at Kieron Dyer er ferdig i QPR. Den skadeplagede 34-åringen kan nå være på vei til Championship, der Middlesbrough skal være interessert.

Fulham kan komme til å snyte QPR for signaturen til Yun Suk-Young. 22-åringen er på vei til QPR, men venter på arbeidstillatelse.

Øvrig:
Oppholdet i Kina og Shanghai Shenhua har ikke gått slik Nicolas Anelka hadde ønsket seg, og franskmannen kan fort være på vei bort fra klubben. Juventus har siktet seg ut den tidligere Chelsea-spissen i det som i første omgang vil være en avtale på seks måneder. Serie A-klubben kan likevel få konkurranse av flere, deriblant QPR og Harry Redknapp.

Fiorentina skal ha lagt inn bud på Juventus-spiss Fabio Quagliarella. 29-åringen sliter med å spille seg fast på laget til Juventus, og kan for forsvinne ettersom Fernando Llorente kommer til klubben i sommer.

Fabio Quagliarella (Foto: Massimo Pinca/Ap)
Fabio Quagliarella (Foto: Massimo Pinca/Ap)