Nile Ranger   Newcastle (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Nile Ranger Newcastle (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Newcastle-spiller arrestert - mistenkt for voldtekt

Newcastles Nile Ranger måtte overnatte i arresten nok en gang.

Newcastle-spissen Nile Ranger er i trøbbel igjen.

Torsdag kveld ble han hentet av politiet etter at en kvinne hadde anmeldt ham for å ha voldtatt henne på et hotell i Newcastle onsdag kveld.

Han måtte overnatte i arresten og ble løslatt mot kausjon fredag ettermiddag.

Bare timer før han ble arrestert hadde Ranger publisert et bilde på Instagram hvor han hadde stavet navnet sitt med 20 pundsedler.

Nile Ranger
Nile Ranger

Deltok i væpnet ran som 15-åring
«En 21 år gammel mann med adresse i Forest Hall er arrestert, mistenkt for voldtekt», sier en talsperson for Northumbria-politiet ifølge BBC.

Episoden føyer seg bare inn i en lang rekke for Ranger.

Som 15-åring ble han plukket opp av Southampton, men like etter at han kom til klubben var han involvert i et væpnet ran. Han ble dømt til elleve uker i en ungdomsanstalt, og ble frigitt av Southampton etter endt soning.

Han havnet i stedet i Newcastle, hvor han klarte å oppføre seg i sine første år i klubben. Noe som gjorde at han ble belønnet med kontraktsforlengelse.

Men i 2011 ble han først tiltalt for å ha svimeslått en mann i Newcastle sentrum. En tiltale som han etter hvert ble frikjent for.

Les også: Premier League-spiller gjør narr av Newcastles franske invasjon

Arrestert flere ganger
Newcastle degraderte ham fra A-stallen i tre måneder, og bare dager etter at han var hentet opp igjen ble han arrestert for fyllekjøring.

Ranger er blitt bøtelagt for homofobe ytringer på Twitter, og blitt irettesatt for å la seg avbilde med en pistol i hånden. Han ble også arrestert for brudd på prøvevilkårene da han ventet på en sak mot ham for fire tilfeller av vold.

I september 2012 ble han igjen arrestert. Denne gangen for skadeverk etter at han sparket inn en dør i en leilighet i London. Han slapp unna straff etter å ha forklart at han fryktet at kjæresten hans var kidnappet.

Ingen vil ha ham
Newcastle-manager Alan Pardew er i ferd med å miste tålmodigheten med angrepsspillerens oppførsel.

– Gutten kommer for sent så ofte at det ikke er til å tro. Han er fortsatt i klubben, men vi prøver å gjøre noe med ham. Han får ikke komme tilbake på førstelaget før han har gått seks uker uten å komme for sent. Jeg tror ikke det kommer til å skje. Og det er viktig at alle skjønner at jeg ikke kommer til å la ham trene med førstelaget mitt så lenge han svikter alle de andre spillerne, sa han tidligere i sesongen.

Den eneste grunnen til at ikke Ranger er blitt sendt ut på lån allerede, er at ingen vil ha ham.

– Det er ikke sånn at vi har fire eller fem klubber som står i kø for å få ham. Faktisk har vi ikke en eneste klubb i køen. Det burde være en alarmklokke som gikk av i hodet på ham for å få ham til å skjerpe seg. Men kanskje han ikke ønsker å være en fotballspiller? sa Pardew.