Tarik Elyounoussi med  Mikkel
Tarik Elyounoussi med Mikkel "Mix" Diskerud. (Foto: Alley, Ned/NTB scanpix)

Tarik vil ha Mix til RBK: – Den gjøken svarer ikke på meldinger

Tarik Elyounoussi og lagkameratene prøver å overtale Mix til å signere en ny kontrakt med Rosenborg.

La Manga (TV 2): Elyounoussi og Mikkel ”Mix” Diskerud signerte omtrent samtidig for Rosenborg for et halvt år siden,

Mix sin kontrakt med Rosenborg gikk ut ved årsskiftet, men han har drøyet med å signere en ny. Nå prøver Elyounoussi og de andre kollegene å overtale så godt de kan.

– Han svarer ikke på tekstmeldingene våre, den gjøken, men jeg regner med at han ligger på en strand i LA og koser seg, fleiper Elyounoussi.

Så dere har forsøkt?

Jeg regner med at han ligger på en strand i LA og koser seg.

– Ja. Jeg tror han har lyst, men han har vel sett værmeldingen hjemme og venter vel så tett så mulig opp til seriestart før han kommer hjem og signerer, smiler Tarik.

Rosenborg ønsker å få en avklaring rundt Mix sin situasjon. Får de nei fra han trenger de en ny midtbanespiller. TV 2 vet at Rosenborg har snust på Strømsgodsets Stefan Johansen. Han har også spilt under Per Joar Hansen på U-21-landslaget.

– Jeg tror vi skal respektere at han er Godset spiller nå og si at han er en veldig talentfull spiller med en lysende karrière. Om vi har han på ønskelisten ønsker jeg ikke å kommentere, sier Per Joar Hansen.

Stefan Johansen hinker rundt på La Manga på krykker etter et beinbrudd, men er ventet å være tilbake på fotballbanen om ca. fire uker.

Rosenborg har vært åpne på at de ønsker seg en back. TV 2 vet at Rosenborg la inn et bud på om lag fem millioner kroner for Tom Høgli, men Club Brugge skal ha priset han for høyt. Etter det TV 2 erfarer ønsker de seg et sted mellom ni og elleve millioner kroner for landslagsbacken og det er ikke Rosenborg villige til å betale.

Dersom de ikke kommer til enighet med Høgli er det muligheter for at trønderne satser på yngre krefter fra egne rekker på backplass.