joser (Foto: AFP)
joser (Foto: AFP)

Marca slår tilbake mot Real Madrid med påstått SMS-bevis

Den spanske avisen publiserer deler av en SMS-utveksling med en Real Madrid-spiller som hevder flere av hans medspillere ønsker seg bort.

Oslo (TV 2 Sporten): «Marca lyver ikke».

Slik starter fredagens artikkel i den spanske avisen som har vært kjent for å være på Real Madrids «side» i den evige duellen mot Barcelona.

Bakgrunnen er at Marca i sin torsdagsutgave slo stort opp på forsiden at president Florentino Perez og direktør José Angel Sanchez forrige tirsdag hadde et møte med klubbens kapteiner Iker Casillas og Sergio Ramos.

I fredagens artikkel presiserer avisen at det er sant, som de skrev, at bonusene for denne sesongen var hovedtema for møtet, men at uroen i klubben denne vinteren og at flere spillere skal ha bedt om å bli solgt dersom José Mourinho fortsetter som sjef også ble diskutert.

Bonusmøte
Casillas og Ramos skal være to av dem som har gitt klubbledelsen et ultimatum. «President, det er enten Mourinho eller oss» skrev Marca torsdag.

Artikkelen fortsetter under bildet!

flor
flor

Florentino Perez innkalte noe overraskende til en pressekonferanse der han gikk knallhardt ut mot oppslaget, beskrev artikkelen som rent oppspinn og hevdet han aldri hadde diskutert Mourinhos fremtid med Casillas og Ramos. Presidenten påstår bonusene var det eneste tema på møtet.

Real Madrid la også ut en artikkel på sin hjemmeside der Ramos og Casillas omtaler hele Marca-saken som vås. De understreket samtidig at de gir Mourinho full støtte.

Anonym spiller
Marca publiserer deler av en SMS-utveksling med en av klubbens ikke navngitte spillere fredag. Tekstmeldingene skal bevise at det de meldte torsdag ikke er løgn. I en av meldingene kan man lese at spilleren hevder livet i garderoben, manageren og klubbens generelle tilstand også ble diskutert på møtet forrige uke.

Avisen hevder også fortsatt å vite at flere av klubbens mest meritterte spillere truer med å be om å bli solgt dersom Mourinho leder laget også neste sesong.

– Det er ikke bare (...). Jeg sier det til deg, det er mange flere, skriver den anonymiserte spilleren i en SMS som skal bevise at flere ønsker seg bort fra Santiago Bernabeu.