Magnus Wolff Eikrem   Molde (Foto: Poppe, Cornelius/NTB scanpix)
Magnus Wolff Eikrem Molde (Foto: Poppe, Cornelius/NTB scanpix)

Manchester United benytter seg ikke av Wolff Eikrem-klausul

Sir Alex Ferguson vil ikke benytte seg av tilbakekjøpsklausulen for å hente Magnus Wolff Eikrem til Manchester United.

La Manga (TV 2 Sporten): Da Ole Gunnar Solskjær tok med seg Magnus Wolff Eikrem til Molde foran 2011-sesongen sikret Manchester United seg en klausul som sikret Old Trafford-klubben førsteretten på å hente ham tilbake.

LES OGSÅ: Solskjær: – Tippeligaen blir jevnere og flere satser stort

Men nå har Manchester United bestemt seg for å ikke benytte seg av tilbakekjøpsklausulen. Det bekrefter Moldes manager Ole Gunnar Solskjær overfor TV 2 Sporten.

- Hvis du spør meg så mener jeg han er god nok ja. Han trenger ikke å bevise mer. Magnus er etter min mening den beste spilleren i Tippeligaen

– Har ikke vist interesse
– Ja, det var en avtale med Manchester United om at dersom de ville kjøpe ham tilbake, så skulle de få gjøre det. Men sjefen (Sir Alex Ferguson, red. anm) har ikke ringt meg om Magnus, sier Solskjær til TV 2 Sporten.

Før han utyper:

– Manchester United har ikke vist noe særlig interesse og ikke spurt meg om annet enn hvordan det går med Magnus. De har ikke spurt meg om han er klar for å ta skrittet til United nå, sier Solskjær.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

MØTES IGJEN: Solskjær og Ferguson. (Foto: SIMON PENDRIGH/AP)
MØTES IGJEN: Solskjær og Ferguson. (Foto: SIMON PENDRIGH/AP)

- God nok før en større klubb
Molde solgte nylig Vegard Forren til Southampton, og Solskjær legger ikke skjul på at han tror Magnus Wolff Eikrem også er klar til å ta skrittet til en større klubb i utlandet.

– Det har vært interesse rundt Magnus, men de fleste har vært på et nivå som Magnus ikke bør gå til. Men hvis rett klubb kommer på banen så vet ikke hvor lenge vi kan beholde ham, røper Solskjær.

– Er han god nok til å etablere seg i en større klubb på kontinentet?

– Hvis du spør meg så mener jeg han er god nok ja. Han trenger ikke å bevise mer. Magnus er etter min mening den beste spilleren i Tippeligaen, svarer Solskjær kontant.

PL i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!

wolff eikrem (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
wolff eikrem (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Drømmer om Premier league
Wolff Eikrem , som spilte for Manchester Uniteds ungdomslag og reservelag fra 2007 til 2010, er lysten på et nytt opphold i utlandet. Drømmen er en ny proffkontrakt i England.

– Det er en drøm å få prøve seg i Premier League. Men først og fremst vil jeg spille bra i Molde og hjelpe dem til å vinne serien igjen. Jeg har ett år igjen av kontrakten med Molde, så får vi se hva som skjer etter det, sier han beskjedent.

– Er det aktuelt å forlenge med Molde?

– Det får vi se på, svarer Eikrem, som har følgende å si om tilbakekjøpsklausulen med Manchester United:

– Det vet jeg ikke så mye om – det får Molde-ledelsen svare på, sier den tidligere United-spilleren - og smiler lurt.

Riktig av Manchester United å ikke benytte seg av tilbakekjøpsklausulen med Wolff Eikrem? Ta debatten i kommentarfeltet under!