shampoooooo (Foto: Scanpix)
shampoooooo (Foto: Scanpix)

Tidligere NHL-spiller klar for Vålerenga

Oslo-klubben signerte sin tredje nykommer på like mange dager onsdag.

Oslo (TV 2 Sporten): Først kom Jens Karlsson, tirsdag signerte Duncan Milroy og nå hentes Ryan O’Marra til Jordal.

25-åringen var så sent som forrige sesong innom NHL-klubbene Edmonton Oilers og Anaheim Ducks.

– Ryan kommer høyt anbefalt og beskrives som en bra skøyteløper med god puckkontroll, han har et bra skudd og kan gjøre «det lille ekstra» når han selv har pucken, sier VIF-direktør Jan Tore Kjær til tv2.no.

– Vi håper dette er en stor, tøff forward med de rette holdningene som kan gå rett på mål og bidra sterkt for oss i sluttspillet, sier trener Espen Knutsen til tv2.no.

Canadiske O'Marra ble i 2005 draftet i første runde i NHL av New York Islanders. Han har spilt på alle aldersbestemte landslag i Canada og vant VM to ganger med U20-laget.

Artikkelen fortsetter under bildet!

vifff
vifff

Vålerenga håper også den siste nykommeren, som lander i Norge sent onsdag kveld, vil bli spilleklar til torsdagens toppkamp mot serieleder Stavanger Oilers. Både Karlsson og Milroy vil debutere for Oslo-klubben der.

I tillegg å spille til sammen ni kamper for Edmonton Oilers og Anaheim Ducks forrige sesong var O'Marra innom Oklahoma City Barons og Syracuse Crunch i AHL. Nå kommer 25-åringen fra opphold i finske Pelicans og Fassa i Italia.

– Det har vært mye jobb den siste tiden, så vi håper vi har truffet rett, sier trener «Shampo».

Planen er at Karlsson, Milroy og O'Marra ikke skal spille sammen, men fordeles på første- og andrerekka i VIF.

– Vi får en annen dybde i laget med disse tre på plass. Nå får vi tre rekker som alle kan produsere bra. Vi har trodd vi har kjøpt bra tidligere uten at det slo til, men jeg har en god følelse, så sier Vålerenga-treneren.