Suarez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Suarez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Bayern Munchen legger inn sjokkbud på Suárez

Og Manchester United fortsetter keeperjakten. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Se programmet «Fotballrykter» øverst på siden.

Premier League:

Bayern Munchen er i ferd med å forberede et bud på 400 millioner kroner for Liverpool-spiss Luis Suárez. Det skriver Metro.

Samtidig ønsker både Manchester United og Arsenal å hente Julio Cesar fra QPR etter at David de Gea og Wojceich Szczesny begynner å miste tillitt i sine respektive klubber.

Cesar (Foto: GLYN KIRK/Afp)
Cesar (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Rivalene Manchester United og Manchester City kjemper nå også på overgangsmarkedet. Begge klubbene skal nå ifølge Daily Mirror ha sett seg ut Stoke-keeper Asmir Begovic.

Inters midtbanespiller Philippe Coutinho så lenge ut til å være klar for Liverpool. Nå skal spilleren derimot ha gitt beskjed om at han ikke ønsker å forlate den italienske klubben. Liverpool håper likevel å kunne komme til enighet med spilleren i løpet av dagen.

Sandros langvarige skade har tvunget Tottenham til å handle i januar-vinduet. Nå vil de hente Lewis Holtby, som de signerte forrige sommer, fra Schalke.

Manchester City har fått konkurranse fra Hamburg om å sikre seg Al-Ain spiller Omar Abdulrahman.

Holtby (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
Holtby (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

Sunderland kan også få det tøffere enn antatt i sin kamp om å hente spissen Mauro Zarate fra Lazio. Spillerens agent skal ha avslørt at Zarate er fornøyd med å være i klubben og vil bli der for å kjempe om en plass på laget.

Tips oss om fotballrykter her!

Chelsea vil nå innlede samtaler med sin belgiske keeper Thibaut Courtois om fremtiden hans på Stamford Bridge. 20-åringen har de to siste sesongene vært lånt ut til Atletico Madrid og har blant annet tiltrekt seg interesse fra Barcelona.

Michael Laudrup har hatt stor suksess i Premier League med å hente spillere fra den spanske ligaen. Nå vil Southamptons nye manager Mauricio Pochettino gjøre det samme for å sikre at det han kaller for sitt «ambisiøse prosjekt» skal lykkes.

Rafael Benitez skal ifølge Daily Mirror ha uttalt at klubbeier Roman Abramovitsj er godt fornøyd med fremgangen han har hatt som manager på Stamford Bridge.

– Jeg vil ikke gi bort for mange detaljer, men etter kampen mot Arsenal var han veldig fornøyd, sier Benitez.

ROTERER MYE: Rafael Benitez mangler to spillere til den TV 2 Sport Xtra-sendte semifinalen mot Swansea i kveld, men han lider ingen nød. (Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos)
ROTERER MYE: Rafael Benitez mangler to spillere til den TV 2 Sport Xtra-sendte semifinalen mot Swansea i kveld, men han lider ingen nød. (Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos)

Arsene Wenger har bestemt seg for å legge inn et bud på David Villa i slutten av overgangsvinduet. Dette til tross for at Tito Vilanova har gitt beskjed om at spilleren ikke er til salgs.

Wigan-manager Roberto Martinez undersøker nå mulighetene for å få låne den tidligere Celtic-vingen Aiden McGeady.

Øvrig:

Ifølge Aftonbladet ønsker Milan å hente Didier Drogba fra kinesiske Shanghai Shenua. Samtidig innrømmer klubben at de ikke har gitt opp kampen om å Kaká tilbake til klubben.

Gerard Pique og Shakira er blitt foreldre. Navnet på barnet vekker oppsikt. ifølge Aftonbladet skal gutten hete Milan. Nå spekuleres det i om dette er en flørt med AC Milan fra Piques side.

Pique (Foto: AP/Ap)
Pique (Foto: AP/Ap)

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!