Riise spiller sin siste kvalifisering

John Arne Riise har bestemt seg for å gi seg på landslaget etter Brasil-VM i 2014. Han er dermed inne i sin siste kvalifisering.

Det bekrefter venstrebacken til både TV 2 og Dagbladet tirsdag ettermiddag. Tidligere på dagen tok landslagssjef Egil Olsen med 32-åringen i troppen til landskampen mot Ukraina i februar.

– Sånn som situasjonen er nå, så blir dette min siste kvalifisering. VM i Brasil hadde vært den perfekte avslutningen som landslagsspiller. Det er ikke mulig å oppleve noe større, og det ville vært en passende anledning til å takke for seg, sier Riise til TV 2.

Riise har ikke fått spilletid for Fulham den siste tiden. Likevel vurderte ikke Drillo å vrake mannen som til nå står med hele 108 landskamper.

– John Arne hadde en god avslutning på fjoråret, og på den bakgrunn er han med. Foreløpig er det ikke aktuelt å kaste ham ut, men vi har som prinsipp at du ligger tynt an om du over tid ikke spiller for klubblaget. Slik vil det være her og, sa Drillo under tirsdagens pressekonferanse.

John Arne Riise debuterte for Norge på A-lagsnivå i januar 2000. Før VM-kvalifiseringen tok til, sa han at han så for seg to kvalifiseringer til for Norge. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2