Mour Abr
Mour Abr

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Mourinho med SMS-frieri til Roman Abramovitsj

Og Ferguson vil erstatte de Gea med spansk stjernekeeper. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Se programmet «Fotballrykter» øverst på siden.

Premier League:

Sir Alex Ferguson skal ifølge The Guardian nå være helt sikker på å hente stortalentet Wilfried Zaha fra Crystal Palace i slutten av uken. United skal være villig til å betale 120 millioner kroner for spilleren. En del av avtalen skal være at Manchester United låner spissen tilbake til Palace ut sesongen.

Wilfried Zaha (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Wilfried Zaha (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Jose Mourinho skal være svært interessert i å gjøre comeback på Stamford Bridge. Ifølge DailyStar skal portugiseren ha sendt hyppige tekstmeldinger til klubbeier Roman Abramovitsj og uttrykt hva han ønsker.

Samtidig skal Manchester United-spiss Federico Macheda være på vei på lån til den spanske klubben Elche.

Fulham vurderer ifølge Daily Mail å hente Blackpools midtbanespiller Ludovic Sylvestre.

Liverpool ser ut til å hente Inters 20 år gamle midtbanespiller Philippe Coutinho. Merseyside-klubben skal ha kommet med et forbedret bud på 80 millioner kroner.

Coutinhio (Foto: ANDREAS SOLARO/Afp)
Coutinhio (Foto: ANDREAS SOLARO/Afp)

Samtidig melder Mario Balotellis agent Mino Raiola at hans klient ikke kommer til å bli solgt til Milan iløpet av dette overgangsvinduet.

Tips oss om fotballrykter her!

Den nye Southampton-sjefen Mauricio Pochettino hadde ikke rukket å sette seg ned i sjefsstolen før han presenterte Vegard Forren som klubbens nye spiller. Nå ønsker spanjolen også å hente Lucas Biglia fra Anderlecht. Midtbanespilleren er verdsatt til 80 millioner kroner.

Carlos Tevez utelukker ikke at han kan forlenge kontrakten sin med Manchester City etter at den går ut i 2014. Argentineren innrømmer derimot at han hadde elsket å returnere til Argentina for å spiller for Boca Juniors.

Liverpool-fansen forventer at klubblegenden Jamie Carragher enten signerer en ny kontrakt emed klubben eller legger opp etter sesongen. Nå åpner derimot forsvareren for at han kan fortsette karrieren i en annen klubb.

– Manageren har vært fantastisk med meg. Han har prøvd å holde meg involvert. Men jeg har lyst til å starte kamper. Jeg er ikke noe annerledes enn de andre spillerne, sier han ifølge TheMirror.

Jamie Carragher (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
Jamie Carragher (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Liverpool-keeper Pepe Reinas far sier sønnen svært gjerne kunne tenkt seg å spille for Barcelona.

Samtidig melder Goal.com at Sir Alex Ferguson følger situasjonen rundt Victor Valdes svært tett. Skotten vurderer å hente inn en ny førstekeeper til neste sesong.

Peter Odemwingie, som ble den store helten da han reddet ett poeng for West Bromwich i oppgjøret mot Aston Villa i helgen, ønsker nå å snakke med QPR om en mulig overgang.

Øvrig:

Steven Gerrard sier at han har satt seg som mål å slå David Beckham i antall landskamper. Beckham står i dag med 115 landskamper for England. Gerrard rundet på sin side 100 kamper for England da de møtte Sverige i høst.

Ryktene rundt den franske midtbanespilleren Yann M'Vila har lenge svirret. Nå har franskmannen derimot bestemt seg for å takke ja til den russiske klubben Rubin Kazan.

Gerrard og Beckham (Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP)
Gerrard og Beckham (Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP)

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!