Danseren Navid Rezvani kom på andreplass i Norske talenter. Nå skal han lage en forestilling om sitt eget liv.  (Foto: God morgen Norge)
Danseren Navid Rezvani kom på andreplass i Norske talenter. Nå skal han lage en forestilling om sitt eget liv. (Foto: God morgen Norge)
Navid(2) NT
Navid(2) NT

Norske talenter-Navid: – Jeg ville ha oppmerksomhet

Nå har danseren Navid Rezvani fått 1 million for å lage en forestilling om sitt liv. Se en smakebit av dansen her!

Navid Rezvani kom på andreplass i Norske Talenter og gikk glipp av premien på 500.000 kroner, men nå har Navid fått hele 1 million kroner i støtte fra Norsk Kulturråd til å lage en forestilling om sitt eget liv!

– Jeg er utrolig takknemlig for den støtten. Noen av pionerene i hip-hop kulturen sa; det er en seier Navid, for alle hip-hop dansere i verden, sier Navid til God morgen Norge.

Les også: – Du er en fest, Navid!

683976

Ikke alltid så snill

Forestillingen handler om Navid sitt liv, på godt og vondt

– Det handler om hva som har gjort meg til den mannen jeg er i dag. jeg har gått gjennom mange harde tider og jeg har ikke alltid vært den snille gutten. Jeg har vært breial, for jeg visste jeg var god med breaking og jeg ville ha mye oppmerksomhet, forteller en åpen Navid.

Navid håper forestillingen skal gi folk håp og ambisjoner i livet.

– Jeg vet hvordan det er å falle og jeg tror jeg kan dele noe med Norge.

Les også: Navid (29) vil fortelle det norske folk om skilsmissen

Ikke talent

Å kunne danse som Navid vil de fleste kalle et talent, men det vil ikke danseren selv.

– Jeg kaller ikke det jeg kan talent. Jeg har aldri vært god til noe, men jeg har alltid måttet jobbe. Breakingen hjalp meg, men det har aldri vært noe talent, sier han.

Etter Norske talenter har en helt ny verden åpnet seg for Navid. I dag kan han velge hvilke danse-jobber han vil si ja til.

– Jeg har bare tjent penger gjennom dans, men det har vært mange jobber jeg ikke ønsket å si ja til. Jeg har måttet danse i gata og jeg har jobbet med koreografer som behandlet meg som en apekatt, forteller han.

– Det har vært hardt.