TIL PREMIER LEAGUE? Fabio Coentrao, her sammen med Ronaldo, kan være på vei til enten Chelsea eller Manchester United. (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)
TIL PREMIER LEAGUE? Fabio Coentrao, her sammen med Ronaldo, kan være på vei til enten Chelsea eller Manchester United. (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Chelsea og Manchester United i budkrig om Real Madrid-stjerne

Og Pep Guardiola vil hente Mesut Özil til Bayern München. Få med deg ryktebørsen her!

Her er dagens tips fra ekspertene! sportogspill.no

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten har levert fotballrykter gjennom hele perioden der overgangsvinduet har vært stengt.

Klubber har kunnet signere Bosman-spillere, men nå er overgangsvinduet endelig åpent og kjøpefesten kan starte.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Se programmet «Fotballrykter» øverst på siden.

Premier League:

Chelsea og Manchester United kan havne i budkrig om Real Madrids Fabio Coentrao, hevder Calcio Mercato. Den portugisiske landslagsspilleren har slitt med å etablere seg i startoppstillingen på Bernabeu denne sesongen. 24-åringen kostet Real Madrid 255 millioner kroner i overgangssum da han ble hentet for 18 måneder siden, men nå skal den spanske storklubben være villig til å selge forsvarsspilleren.

TIL ENGLAND? Fabio Coentrao er ønsket av flere engelske klubber.
  (Foto: PEDRO ARMESTRE/Afp)
TIL ENGLAND? Fabio Coentrao er ønsket av flere engelske klubber. (Foto: PEDRO ARMESTRE/Afp)

Arsenal vurderer å gi Newcastle kamp om Montpelliers 23 år gamle forsvarsspiller Mapou Yanga-Mbiwa. Newcastle har allerede blitt enig med Montpellier om overgangssummen for den franske landslagsspilleren, men overagangen er foreløpig ikke blitt formalisert, sier Daily Mirror.

Samtidig er Arsenal blitt tilbudt Lyons midtbanespiller Yoann Gourcuff på lån ut sesongen dersom London-klubben går med på å betale hele lønnen på omlag 700.000 kroner per uke.

Yoann Gourcuff - Lyon (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)
Yoann Gourcuff - Lyon (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)

Wigan ønsker å signe de to forsvarsspillerne Sebastian Coates (22) og Ronald Zubar (27) fra henholdsvis Liverpool og Wolverhampton Wanderers på lån ut sesongen. Det melder The Telegraph.

Tips oss om fotballrykter her!

Fulham ønsker å signere Olympiakos' forsvarsspiller Vasilis Torosidis (27) for 4,5 mill. kroner i januar. Han har en kontrakt som går ut til sommeren, melder The Sun.

Reading skal være i ferd med å legge inn et bud på rundt 14 millioner kroner for Birminghams forsvarsspiller Curtis Davies.

Mario Balotellis fremtid i Manchester City kan bli avgjort denne uken. Ifølge The Guardian skal Manchester City i samtaler med AC Milan om en mulig overgang allerede mandag. Men klubbene er ikke blitt enige om en overgangssum for den 22 år gamle angriperen.

Mario Balotelli
  stilte med nybleket hår i kampen mot Arsenal. (Foto: PLP)
Mario Balotelli stilte med nybleket hår i kampen mot Arsenal. (Foto: PLP)

– Jeg ønsker å dra hjem, men det er vanskelig ettersom City ikke vil la meg dra gratis. Derfor vil jeg nok bli værende i Europa i to år til (til kontrakten går ut) og siden vende hjem. Jeg vil avslutte karrieren min i Boca. Det er min og min families drøm. Jeg elsker å spille for dem mot River Plate, jeg spiller heller det enn Fulham mot City

QPR-manager Harry Redknapp vil hente Chelseas 32 år gamle franske midtbanespiller Florent Malouda i løpet av januar. Malouda er helt ute i kulden i Chelsea.

Liverpool har fått beskjed om at de må komme med et nytt og bedre bud dersom de fremdeles ønsker å kjøpe Inters midtbanespiller Philippe Coutinho. Liverpool skal forrige uke ha kommet med et bud på 70 millioner kroner for 20-åringen, som selv skal være svært interessert i en overgang til Anfield.

Carlos Tevez nekter å forlenge sin kontrakt med Manchester City. Han har hjemlengsel og ønsker seg tilbake til Boca Juniors, klubben hvor han tidligere fikk sitt gjennombrudd. – Jeg ønsker å dra hjem, men det er vanskelig ettersom City ikke vil la meg dra gratis. Derfor vil jeg nok bli værende i Europa i to år til (til kontrakten går ut) og siden vende hjem. Jeg vil avslutte karrieren min i Boca. Det er min og min families drøm. Jeg elsker å spille for dem mot River Plate, jeg spiller heller det enn Fulham mot City, blir Tevez sitert på i et intervju gjengitt av Mirror.

Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

Øvrig:

Ajax har tilbudt sitt danske stjerneskudd Christian Eriksen en ny og bedre kontrakt. Midtbanespillerens opprinnelige kontrakt går ut i 2014. Eriksen har den siste tiden blitt koblet til en rekke storklubber i Europa, inkludert Manchester United, Liverpool, Barcelona, Tottenham og Arsenal, opplyser TalkSPORT.com.

Ajax' Christian Eriksen (Foto:
  ROBIN UTRECHT/Afp)
Ajax' Christian Eriksen (Foto: ROBIN UTRECHT/Afp)

Franske medier hevder at Arsene Wenger kan komme til å forlate Arsenal til sommeren. Megarike Paris Saint-Germain forbereder et bud på 300 millioner kroner for å få Wenger til å bli klubbens nye trener neste sesong.

Forrige uke ble det klart at Pep Guardiola tar over Bayern München neste sesong. Lenge har det blitt spekulert i at Guardiola vil hente en rekke spillere fra gamleklubben sin Barcelona. Men det benekter Pep Guardiolas far, Valentí Guardiola. – Barcelona er hjemmet hans. Han kommer ikke til å hente noen spillere fra dem, sier han til Deportes Cuatro.

OVERTAR BAYERN: Pep Guardiola overtar Bayern München fra og
  med neste sesong. (Foto: LLUIS GENE/Afp)
OVERTAR BAYERN: Pep Guardiola overtar Bayern München fra og med neste sesong. (Foto: LLUIS GENE/Afp)

Men Pep Guardiola har ingenting i mot å hente spillere fra Real Madrid til Bayern München. En som kan være på vei til Bayern München neste sesong er nemlig Real Madrids Mesut Özil, skriver Marca. Özil selv skal være interessert i en retur til Bundesliga. – Jeg kjenner Guardiola fra møtene med Barcelona, men ikke personlig. Jeg har ikke snakket med ham, men antall troféer han har vunnet taler sitt eget språk, sier Özil til Marca.

Mesut Özil og Holer Badstuber. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
Mesut Özil og Holer Badstuber. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

– For Cavani har vi allerede mottatt et bud på 440 millioner kroner, men jeg sa nei. Vi trenger ham her

Lazios angriper Mauro Zarate ryktes å bli lånt ut til en klubb i Premier League. Skal en tro italienske medier så er det Sunderland som er nærmest en lånesignering av Zarate.

Arsenal og Manchester City har fått beskjed av Napoli om at angriperen Edinson Cavani ikke er til salgs - til tross for at Cavani har en utkjøpsklausul i sin kontrakt på 52,8 millioner pund (omlag 500 millioner kroner). – For Cavani har vi allerede mottatt et bud på 440 millioner kroner, men jeg sa nei. Vi trenger ham her, sier Napolis president Aurelio De Laurentiis til La Gazzetta dello Sport. Han vil ikke røpe om det var Arsenal eller Manchester City som kom med budet på Cavani forrige uke.

Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)
Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)

Hvem håper du din klubb kjøper i januar? Ta debatten i kommentarfeltet under!