Falcao ut med skade da Atlético tok innpå Barcelona

Hovedstadsklubben er åtte poeng bak Barca nå.

Falcao (Foto: SCANPIX)

Serietoer Atlético Madrid utnyttet Barcelonas tap dagen før og slo Levante 2-0 på hjemmebane i spansk 1. divisjon søndag.

Hovedstadsklubben er dermed åtte poeng bak serielederen fra Catalonia. Barcelona gikk lørdag på sesongens første serietap da Real Sociedad vendte 0-2 til 3-2.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Atlético tok ledelsen da Adrián scoret etter 32 minutter. Ved én time spilt doblet Koke til 2-0. Hjemmelaget vant kampen fortjent.

Et skår i gleden var lårskaden til klubbens desiderte stjerne, Radamel Falcao. Etter 58 minutter hinket den colombianske spissen av banen og tok seg til låret. Han har scoret 18 seriemål for Atlético denne sesongen.

Levante er slett ikke alene om ikke å score borte mot Atlético. For tiende hjemmekamp på rad holdt Madrid-laget nullen. Det tilsvarer hele 15 timer med fotball.

Tidligere søndag sikret Osasuna en viktig 2-1-seier hjemme mot bunnrival Deportivo La Coruña. Det var likevel ikke nok til å sende vertene over nedrykksstreken, men tok laget bort fra sisteplassen. Deportivo ligger i stedet helt sist. (©NTB)