Gignac sikret Marseille-seier på overtid

André-Pierre Gignac ble matchvinner på overtid og ga Marseille en viktig 3-2-seier mot Montpellier i gullkampen i fransk 1. divisjon lørdag.

Klubben fra Sør-Frankrike måtte vinne for å rette opp fadesen (1-3) mot Sochaux forrige helg. Lørdag holdt det på å gå galt igjen, men en fin sluttspurt gjorde at alle poengene ble igjen på Stade Vélodrome.

André Ayew sendte Marseille i føringen etter 14 minutter. Det tok imidlertid ikke mer enn tre minutter før Emanuel Herrera utlignet for Montpellier.

Gjestene tok ledelsen da John Utaka scoret etter 56 minutter. Tittelforsvareren var på kurs mot sin femte seier på de seks siste kampene, men elleve minutter før slutt ordnet den første målscorerens bror Jordan Ayew 2-2.

På overtid utnyttet Gignac en forsvarsfeil av Daniel Congre og satte ballen bak Rémy Cabella i Montpellier-målet.

Seieren gjør at Marseille er ett poeng bak serieleder Lyon, som fredag spilte 0-0 hjemme mot E. Thonon Gaillard. Paris Saint-Germain på tredjeplass er tre poeng bak toppen før søndagens oppgjør mot Bordeaux på bortebane. (©NTB)