Magnus Moan (Foto: SCANPIX)
Magnus Moan (Foto: SCANPIX)

Moan gikk seg opp fra 19. til 2. plass

Tysk seier i lørdagens kombinertrenn.

Tyske Eric Frenzel vant verdenscuprennet i kombinert lørdag. Magnus Moan ble nummer to.

Moan gikk ut 1.14 bak lederen Bernhard Gruber på en 19. plass, men tyskeren som var nummer seks etter hopprennet klarte han ikke å ta igjen. Frenzel var 20,4 sekunder foran Moan. Tyske Tino Edelmann ble nummer tre, mens Mikko Kokslien ble nummer fire.

– Jeg er kjempefornøyd med annenplassen. Det var en veldig OK dag, og jeg var igjen på pallen. Hoppet er jeg ikke fornøyd med, men det var greit nok til å være med å kjempe om topplasseringer. På sisterunden gikk jeg alt jeg kunne og klarte å ta igjen klynga foran, sa Moan etter rennet.

29-åringen trives i østerrikske Seefeld.

– Dette er en av mine favorittplasser. Et fantastisk koselig og flott sted med ny bakke og bra løyper.

Jørgen Graabak var beste norske på en 10.-plass etter hoppdelen og gikk seg opp tre plasseringer. Han var 35,9 sekunder bak vinneren på en sjuendeplass.

Magnus Krogh ble nummer 13, mens Jan Schmid endte på 27.-plass etter et godt utgangspunkt i hopprennet. Truls S. Johansen gikk seg opp fra 43. til 38.-plass til slutt.

Verdenscuplederen Jason Lamy Chappuis fra Frankrike ble bare nummer 15 slik at Moan tok kraftig innpå ham i verdenscupen sammenlagt. Trønderen er nå 43 poeng bak franskmannen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2